Γιάννης Σπάθας και Άκης Τουρκογιώργης Απόψε Τρίτη 24 Μαρτίου στο Κύτταρο Live

Μετά την φανταστική SoldOut βραδιά της 6ης Φεβρουαρίου και τα δεκάδες μηνύματα του κοινού (!!!) η AllStar μπάντα των Γιάννη Σπάθα, Άκη Τουρκογιώργη & TheBlueAirways και Μαρκέλλας Παναγιώτου, επιστρέφουν στη σκηνή του Κυττάρου για μια ροκ πανδαισία και υπόσχονται νέες εκπλήξεις!!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΘΑΣ- ΑΚΗΣ ΤΟΥΡΚΟΓΙΩΡΓΗΣ 

&

THE BLUE AIRWAYS

Feat SOCRATES

&

Classic Rock Guitar Heroes

   Ο Γιάννης Σπάθας, ο κιθαρίστας και συνιδρυτής των SocratesDrankTheConium (μαζί με τον σπουδαίο Αντώνη Τουρκογιώργη ), του ανθρώπου που άλλαξε την αντίληψη του Έλληνα ακροατή ως προς την έννοια του ροκ κιθαρίστα στη χώρα μας!!!!
  Συνθέτη όλων των διαχρονικών ύμνων των Socrates και συνεργάτη με όλα τα … «ιερά τέρατα» της μουσικής μας
(Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Μαρκόπουλος, Παπαθανασίου, Λοΐζος κ.α. )…  συναντά στη σκηνή του Κυττάρου τον μεγάλο δεξιοτέχνη της κιθάρας αλλά και συνθέτη, συγγραφέα, δάσκαλο καθώς και συνεργάτη με την αφρόκρεμα της Ελληνικής δισκογραφίκαι παλαιό μέλος των Socrates !!!
τον σπουδαίο Άκη Τουρκογιώργη και τους εκρηκτικούς TheBlueAirways οπού δεσπόζει η μορφή ενός από τους κορυφαίους ντράμερ της χώρας

του Μάκη Γιούλη (Socrates 2002-2010) ο οποίος αποτελεί θέαμα και ακρόαμα από μόνος του!!!!
Ένας μουσικός διεθνών προδιαγραφών του οποίου η επιλεκτική δράση και μόνο τον κράτησε εντός των εγχώριων μουσικών δρώμενων με μεγάλες συνεργασίες …
..και μας χαρίζουν ξανά ένα μοναδικό livehappening γεμάτo αληθινό Hard Rock, Classic Rock, αγαπημένα Blues, Socrates (που τόσο μας έχουν λείψει) και συνθέσεις του Άκη Τουρκογιώργη και των Blue Airways από την πρώτη τους εξαιρετική δισκογραφική δουλειά με τίτλο "3 Days Of 1969" (που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "Γαβριηλίδη")
Μαζί τους, η κορυφαία ερμηνεύτρια Μαρκέλλα Παναγιώτου (Socrates 1999-2009) ολοκληρώνει αυτό το μοναδικό καλλιτεχνικό πάζλ !!!!

LineUp:
Γιάννης Σπάθας/κιθάρα
Άκης Τουρκογιώργης - Κιθάρα/φωνή
Μάκης Γιούλης – Drums
Μαρκέλλα Παναγιώτου - Φωνη
Λεωνίδας Φιλίντας - Μπάσο/φωνητικά

ΚΥΤΤΑΡΟ - ΗΠΕΙΡΟΥ 48 & ΑΧΑΡΝΩΝ
ΠΟΡΤΕΣ: 22.00 / ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 10€ / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 210 8224134 , 210.882.2460
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54