×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 100
Lajmet në gjuhën shqipe 07/06/2015

Lajmet në gjuhën shqipe 07/06/2015

---Javë e punimeve kritike aktuale për arritjen e marrëveshjes me institucionet. Në «atmosferë shumë të mirë» është bërë telekonferenca e djeshme e kryeministrit grek, Aleksis Cipras me kancelaren e Gjermanisë, Angela Merkel dhe presidentin e Francës, Francois Hollande raportuan qarqet qeveritare. Të tre udhëheqësit dhanë një takim të ri të më...
Δευτέρα, 08/06/2015 - 07:22
Lajmet në gjuhën shqipe 06/06/2015

Lajmet në gjuhën shqipe 06/06/2015

---Qarqe të Komisionit Evropian konstatojnë se ekziston terreni për vazhdimin e konsultimeve me palën greke dhe janë shprehur në vija të përgjithëshme pozitivisht për tonet e ulëta që pasuan në debatin e djeshëm në Parlamentin grek, sipas agjencisë së Athinës.---“Mos e poshtëroni Greqinë”. Me këto fjalë u është drejtuar kreditorëve ndërkombëtare, A...
Κυριακή, 07/06/2015 - 11:13
Lajmet në gjuhën shqipe 05/06/2015

Lajmet në gjuhën shqipe 05/06/2015

---Ka filluar të premten pasdite, përpara rendit të ditës diskutimi në Parlament me iniciativën e qeverisë për të informuar deputetët në lidhje me rrjedhën e negociatave.Arritja e një marrëveshjeje mes Athinës dhe kreditorëve, BE-së dhe FMN-së, për të garantuar mbijetesën financiare të vendit është më pranë se kurrë pavarësisht mosmarrëveshjeve dhe...
Παρασκευή, 05/06/2015 - 23:32
Lajmet në gjuhën shqipe 04/06/2015

Lajmet në gjuhën shqipe 04/06/2015

---Përpara rendit të ditës do të mbahet diskutimi në Parlament, të premten në orën 18:00 pasdite, me iniciativën e qeverisë për të informuar deputetët në lidhje me rrjedhën e negociatave.--- Propozimi që ka paraqitur pala greke mbetet e vetmja ofertë realiste dhe konstruktive mbi tavolinë, deklaroi kryeministri grek, Aleksis Cipras, pak pas takimit...
Παρασκευή, 05/06/2015 - 07:25
NOTICIAS EN ESPAÑOL 04/06/2015

NOTICIAS EN ESPAÑOL 04/06/2015

...Discusión antes del orden del dia tendrá lugar mañana a las 6 pm en la Cámara,a iniciativa del gobierno para informar a los parlamentarios sobre el curso de la negociación. ...Propuestas que "no pueden tener ninguna base para la discusión"se han identificado por el primer ministro Alexis Tsipras en la actitud de la Comisión Europea, en decl...
Παρασκευή, 05/06/2015 - 07:24
Lajmet në gjuhën shqipe 03/06/2015

Lajmet në gjuhën shqipe 03/06/2015

---Kryeministri grek, Aleksis Cipras u shpreh optimist për njëzgjidhje me partnerët evropianë mbi të ardhmen e financimit të vendittë tij dhe nënvizoi se Evropa duhet të bëjë atë që duhet, dukeshmangur ndarjen.“Duhet që të shmangim ndarjen, jam i sigurt se drejtuesit evropianë dotë bëjnë atë që duhet”, theksoi Aleksis Cipras për median para se tëni...
Τετάρτη, 03/06/2015 - 23:22
Lajmet në gjuhën shqipe 02/06/2015

Lajmet në gjuhën shqipe 02/06/2015

---Ministri i Financave, Giánis Varufákis informoi deputetët e SYRIZA-s mbi progresin e negociatave me përfaqësuesit e kreditorëve. ---Vlerësimin se një marrëveshje me Greqinë «teorikisht» nuk është e mundur brenda javës, shprehu kryetari i Eurogrupit, Jeroen Dijsselbloem, transmetoi agjencia Reuters. ---Një mesazh të ri për refuzimin e ç...
Τετάρτη, 03/06/2015 - 00:07
Lajmet në gjuhën shqipe 01/06/2015

Lajmet në gjuhën shqipe 01/06/2015

---Në rrugën përfundimtare negociatat e qeverisë dhe partnerëve meobjektivin e Athinës për të mbyllur marrëveshjen këtë javë.Në një klimë të mirë është mbajtur telekonferenca e kryeministritAleksi Cipra me kancelaren gjermane Angela Merkel dhe presidentinfrancez, François Hollande, sipas burimeve qeveritare. Vendimtarkonsiderohet dhe takimi i sotëm...
Δευτέρα, 01/06/2015 - 23:20
Lajmet në gjuhën shqipe 31/05/2015

Lajmet në gjuhën shqipe 31/05/2015

---Me ritme të shpejta duket se përparojnë negociatat për arritjen e marrëveshjes në Bruksel. Burime pranë këtyre diskutimeve thonë se në linja të përgjithëshme, ritmi i konsultimeve përshpejtohet dhe arritja graduale e marrëveshjes në nivel teknik konsiderohet e realizueshme. Gjithashtu, sipas informacioneve nga Brukseli, diskutimet janë shum...
Δευτέρα, 01/06/2015 - 02:14
Lajmet në gjuhën shqipe 30/05/2015

Lajmet në gjuhën shqipe 30/05/2015

---Në prani të Kryeministrit Aleksis Cipras është mbledhur Grupi iNegociatave Politike në Pallatin Maksimu.Gjithashtu, me rritme intensive vazhdohen dhe të shtunën në Bruksel,konsultimet e përfaqësuesve të Greqisë me përfaqësuesit einstitucioneve.Të shtunën në mëngjes janë takuar nivelet teknike për një gamë tëgjerë çështjesh që lidhen me funksioni...
Κυριακή, 31/05/2015 - 09:04
Σελίδα 1 από 19