Ειδήσεις από την ΕΡΑ Χανίων

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παρασκευή 05/06/2015Επανέναρξη των έργων στο αεροδρόμιο Χανίων

Την επανέναρξη από τη Δευτέρα 8 Ιουνίου, των εργασιών επέκτασης και αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου Χανίων ανακοίνωσε χθες το απόγευμα το υπουργείο Οικονομίας Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού.Στην ανακοίνωση του υπουργείου, αναφέρεται πως μετά από επικοινωνία του κ. Σταθάκη με εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, συμφωνήθηκε η απρόσκοπτη συνέχιση των εργασιών από την ερχόμενη Δευτέρα 8 Ιουνίου.

Αναβολή της "Παιδείας 2015" λόγω... αγανακτισμένων

Ένταση επικράτησε χθες στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Χανίων, όπου ήταν προγραμματισμένη εκδήλωση για την παιδεία, με ομιλήτρια μεταξύ άλλων, την πρώην υπουργό Άννα Διαμαντοπούλου. Ομάδα νεαρών διαδηλωτών που είχε πραγματοποιήσει πορεία διαμαρτυρίας προς το χώρο της εκδήλωσης, αντιδρώντας στην πραγματοποίησή της, κινήθηκαν κατά φοιτητών και άλλων ατόμων που βρίσκονταν στο χώρο, ενώ στη συνέχεια μπήκαν στο εσωτερικό του πνευματικού κέντρου, αναρτώντας εν μέσω έντονων αντεγκλήσεων, πανό στην αίθουσα της εκδήλωσης, η οποία τελικά αναβλήθηκε. Σημειώνεται πως την εκδήλωση είχε οργανώσει η Επιτροπή Χανίων της πρωτοβουλίας «Παιδεία 2015». (Πηγή: ΑΜΠΕ).

Στην Κρήτη ο Γιάννης Βαρουφάκης

Επίσκεψη του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη στο Ηράκλειο, προγραμματίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, την ερχόμενη Πέμπτη 11 Ιουνίου. Ο κ. Βαρουφάκης θα έχει συναντήσεις με τους φορείς της πόλης, των παραγωγικών τάξεων και ομιλία σε ανοικτή συγκέντρωση.

Στα Χανιά η Λιάνα Κανέλλη

Η ιστορική Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ των Χανίων διοργανώνει την Κυριακή 14 Ιούνη, στις 8:30 το βράδυ, στο Πολιτιστικό Χώρου του Συλλόγου Γυναικών στο Μάλεμε (δίπλα στην Εκκλησία), εκδήλωση - συνεστίαση. Στην εκδήλωση θα μιλήσει η βουλευτής του ΚΚΚΕ και δημοσιογράφος Λιάνα Κανέλλη.

Η μοιραία βουτιά για τον Νεκτάριο Λογκάκη

Νεκρός εντοπίστηκε σήμερα το πρωί σε θαλάσσια περιοχή του Αθερινόλακκου, ο ψαροντουφεκάς, Νεκτάριος, Λογκάκης, που εδώ και 4 ημέρες είχαν χαθεί τα ίχνη του.Ο 38χρονος αγνοούνταν από το πρωί της Δευτέρας, όταν πήγε με έναν φίλο του για ψάρεμα στην περιοχή μεταξύ του Αθερινόλακου και των Κουφονησίων Λασιθίου, ανατολικά των Πρασονησίων.

Επανεκλογή του Ανδρέα Λιοδάκη στην Ένωση Γιατρών ΕΣΥ στα Χανιά

Ο Ανδρέας Λιοδάκης επανεξελέγη Πρόεδρο στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν χθες στην Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Ν. Χανίων για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.Το «Μέτωπο Γιατρών για την Ανατροπή» αναδείχθηκε πρώτο σε ψήφους.

Στις Βρυξέλλες ο Δήμαρχος Χανίων

Στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου βρίσκεται ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Δημήτρη Φραγκάκη όπου συμμετείχαν σε σεμινάριο για τα σχέδια των αστικών αναπλάσεων.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05/06/2015 - 10:29