ȘTIRI ÎN LIMBA ROMÂNĂ 05/05/2015

---Vânzarea țării continuă și cu acest guvern! A existat definitivarea acordului cu Fraport privind exploatarea terminalelor țării și deschiderea scrisorilor de intenție privind pachetul majoritar de acțiuni a Portului Pireu, conform unui comunicat la Reuters de către un cadru de vârf a TAIPED. 
---
O reacție vehementă la Palatul Maxim a generat un articol publicat în cotidianul Makedonia privind transferul de bani într-un cont din străinătate a unui membru a guvernului Tsipras.

Surse guvernamentale relatau că ”vulgaritatea jurnalistică nu are limite”.

---Se întâlnesc în seara aceasta vicepreședintele guvernului Yiannis Dragasaki, ministrul supleant de Externe Efkleidis Tsakalotos cu președintele BCE, Mario Draghi.---La  formarea unei comisii tehnice speciale pentru medicamentele cu cost ridicat au convenit ministrul Sănătății și membrii CA a Asociației Societăților Farmaceutice din Grecia la întâlnirea avută azi la care s-a dezbătut politica farmaceutică a guvernului.

---Un miting victorios este oragnizat diseară la ora 9 de funcționarii bugetari disponibilizați. Mitingul va avea loc în fața Monumentului Soldatului Necunoscut după votarea proiectului de lege cu care vor fi anulate  disponibilizările și concedierile lor.METEO :

Cer senin și creștere a temperaturii  prevede pentru mâine EMY.

La Atena temperatura va atinge 30 de grade

La Thessaloniki nu va depăși 29 de grade Celsius.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54