ȘTIRI ÎN LIMBA ROMÂNĂ 08/04/2015

---S-a întregit conferința comună acordată la Moscova de președintele Rusiei Vl. Putin și prim ministrul Greciei Alexis Tsipras.

La 18:30 Alexis Tsipras s-a întâlnit cu președintele asociațiilor diasporei elene.---Rusia a venit cu o serie de propuneri care ar putea ridica embargoul la alimentele provenite din Grecia, a afirmat ministrul Dezvoltării Aleksey Ulyukaev după întâlnirea avută cu premierul elen Alexis Tsipras.

”Amănuntele privind subiectul vor fi discutate mâine”.---Pe calea cea bună se îndreaptă vizita premierului Tsipras a declarat Potami care a subliniat necesitatea întăririi relațiilor cu Rusia ,fără a exista o ruptură în relațiile Greciei cu UE.

---De azi interesații pot depune cereri de reglementare a datoriilor către casele de asigurări și pe cale electronică.

---La 32  de luni închisoare fără suspendare și o amendă de 14.600 euro fiecare plus 10.000 euro pentru fiecare zi de închisoare au fost condamnați Andreas Kouris și mama acestuia Angheliki pentru  creanțe către angajații de la  Metropolis.

--- Bazarul organizat cu prilejul Paștelui la care sunt expuse articole de manufactură create de angajații/concediați  ERT funcționează până în această seară..

 la Ertopen pe B-dl Mesogeion 463 vis a vis de clădirea ERT,  la Aghia Paraskevi .----De azi sunt  restituite  permisele de conducere și tăblițele de la mașini cu prilejul sfintelor zile de Paște pentru totți cei care doresc să petreacă zilele sfinte în regiunile rurale ale țării.-METEO :

---Ploi locale, ninsori în regiunile montane ale țării prevede serviciul național de meteorologie.Vremea se va îmbunătăți de la vestul țării.

La Atena vreme în general rece cu maxima la 14 grade

La Thessaloniki condiții de ploaie și temperaturi într 5-12 grade.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54