ȘTIRI ÎN LIMBA ROMÂNĂ 31/03/2015

---Președintele Republicii, Prokopis Pavlopoulos, își întregește azi vizita de stat efectuată în Cipru.

---Aseară Brussels Group și-a întregit  negocierile. Cele două părți au căzut de acord să se intensifice procedurile privind datele economice în timp ce mâine se va desfășura o teleconferință a Euroworking Group.

---Mâine seară se va depune în parlament propunerea SYRIZA pentru formarea unei comisii de investigație privind memorandumul și cum s-a ajuns la el.

Conform unor informații dezbaterea se va desfășura la o reuniune a Plenului începând din Lunea Postului și se va examina durata a patru perioade  cu start din octombrie 2009 și se vor invetiga răspunderi politice pentru ex premierul Yiorgos Papandreou, Loukas Papadimos, Antonis Samaras și  ex miniștrii de Finanțe Yiorgos Papakonstantinou și Evanghelos Venizelos.

---O rezoluție privind transferul membrilor Chryssi Avghi înafara închisorilor Korydallos a fost remisă azi de primarul municipalității Korydallos, Stavros Kasimatis miniștrilor supleanți pentru Protecția Cetățeanului Yiannis Panousis, Tasos Kourakis.

----Regiunea Serres se află la dispoziția inundațiilor și autoritățile se află în stare de alertă. Întreaga regiune a municipiului Visaltia continuă  construcția unor bariere provizorii. La Kerkini situația este pe mai departe constantă  deși nivelul lacului se află la linie roșie fără însă a crește alarmant nivelul lui.--- Un miting a pensionarilor se va realiza mâine la ora zece în Piața Ethniki Antistasi.----Un bazar cu prilejul Paștelui unde sunt expuse articole de manufactură create de angajații/concediați  ERT este organizat de la 3-6 aprilie la ertopen pe Bdl Mesogeion 463 vis a vis de clădirea ERT de la Aghia Paraskevi .---Va demara de mâine programul sărbătoresc de Paște pentru magazinele  din Atena. Magazinele vor fi deschise zilnic de la 9:00-21:00 și în duminica Floriilor. 

---ΜΕΤΕΟ:

---Cer senin și numai pe alocuri se vor semnala înnorări trecătoare .

Temperatura într-o ușoară creștere până la 22 grade Celsius.

LA Atena cer senin și temperatura maximă la 21 grade.

La Thessaloniki cer senin care spre amiază s eva nnora. Condiții de ploaie spre seară.Temperatura la 21 grade.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54