TRIUMF CLAR A SYRIZA

---Zoi Konstantopoulou imediat după ce au fost comunicate rezultatele exit polls, în semn de solidaritate  după cum a spus, ,,cu oamenii care se luptă împotriva politicilor de epuizare și cenzură,,a vizitat locația ERTOPEN.
Zoi Kostantopoulou a notifiat că : Veți avea ocazia în zilele următoare să vedeți mișcările legislative ale guvernului SYRIZA.,,Angajamentul că SYRIZA va deschide din nou ERT se înțelege că sunt valabile,,.

---,,Se vedea clar că încet încet dar constant  că lumea lua hotărâri,, a spus purtătorul de cuvânt al SYRIZA, Panos Skourletis vorbind la Mega.,, Lumea are felul ei de a gândi . A conștientizat care erau problemele și s-a înfățișat la urne cu înțepciune,, a mai spus. Mitingurile electorale arătau dragostea lumii dar și speranța ei,,.


---BBC face un referat extins la victoria SYRIZA dar consideră încă incert  că SYRIZA va putea forma un guvern majoritar.De asemenea se referă și la Potami care conform exit polls se plasa pe locul trei, poziție care pare a fi ocupată și de Chryssi Avghi.


---
La un triumf a SYRIZA și  a lui Alexis Tsipras vorbește La Republica dar și Corriere de la Serra.


---«SYRIZA are un avans foarte mare. Electoratul elen a decis. Țara se află în fața unei turnuri de stânga  după cum arată  prognozele privind avansul lui Alexis Tsipras,, scrie Der Spiegel. 
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54