ȘTIRI ÎN LIMBA ROMÂNĂ 26/11/2014

----Grevă generală mâine atât pentru sectorul public cât și pentru cel privat împotriva votării bugetului pe 2015, care va adânci recesiunea, sărăcia și șomajul și va contribui pe mai departe la prăbușirea serviciilor sanitare și educaționale precum și drepturilor de pensionare.

-Să NE ÎMPOTRIVIM ȘI SĂ REACȚIONĂM  STOPÂND condițiile medievale de lucru și ofilirea social . Guvernul depune încă un buget al sărăciei și mizeriei și de oprimare a poporului. ABȚINEREA ÎNSEAMNĂ ACCEPTARE, SE RELEVĂ ÎN COMUNICATUL Centrului de Muncă din Atena/EKA.

----GSEE și ADEDY fac apel tuturor cetățenilor la un miting masiv la ora 11:00 în Piața Klathmonos, iar PAME la aceeași oră în Piața Omonoia în timp ce Coordonarea Împotriva Închiderii și Disponibilizărilor face apel la un pre-miting la ora zece în fața Muzeului.

---Nu vor funcționa mâine deloc trenurile și proastiakos.

Angajații la trenul electric și la metro vor participa la grevă de la începutul programului și până la ora 10:00 și de la ora 16:00 până la finele programului.

Tramvaiul va porni de la ora 9:00 până la ora 17:00 iar autobuzele și troleibuzele vor circula între orele 9:00-21:00.

Vapoarele nu vor ridica ancorele din porturi.

---Femeile de servici fac un apel de participare tuturor concediaților și disponibilizaților  pentru mâine la ora 18:00 în fața pe Karayeorghis Servias 10 la un spectacol cu titlul ,,Nimic nu mai este pentru scuze,,

 

***METEO:
Înnorări în întreaga țară cu precipitații de ploaie și ninsoare mai ales în regiunile montane.

Temepratura la Atena nu va depăși 13 grade și la Thessaloniki 8 grade. 
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54