Σέρρες: Προβλήματα από τη σφοδρή νεροποντή

Οδηγός Ι.Χ. παραβίασε τις απαγορευτικές κορδέλες, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί κάτω από γέφυρα, σε σημείο όπου το νερό ξεπέρασε το ένα μέτρο (φωτ. αρχείου)
Προβλήματα σημειώθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα με τις δυνατές βροχοπτώσεις και τις κατά τόπους χαλαζοπτώσεις στο Σιδηροκάστρου Σιντικής και της Ηράκλειας του δήμου Ηράκλειας.
Στον δήμο Ηράκλειας, μέσα σε λίγα λεπτά πλημμύρισαν υπόγεια καταστήματα και σπίτια, ενώ, η δυνατή βροχή μετέτρεψε τους δρόμους σε χείμαρρους παρασύροντας καρέκλες και τραπέζια από καταστήματα. Στην περιοχή έσπευσε κλιμάκιο της πυροσβεστικής υπηρεσίας και προχώρησε σε άντληση υδάτων.
Τέλος, στο Σιδηροκάστρου ένα ξαφνικό μπουρίνι είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσει η γέφυρα του Χορτερού. Παρά τις συστάσεις της τροχαίας και την απαγόρευση διέλευσης οχημάτων κάτω από τη γέφυρα, οδηγός Ι.Χ. οχήματος παραβίασε τις απαγορευτικές κορδέλες επισήμανσης, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί κάτω από τη γέφυρα, σε σημείο όπου το νερό ξεπέρασε το ένα μέτρο. Ο οδηγός ανέβηκε στο καπό του αυτοκινήτου και απεγκλωβίστηκε έπειτα από αρκετή ώρα από την πυροσβεστική.

naftemporiki.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15/05/2014 - 01:26