Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιά Ημέρα Μνήμης, Τιμής και Αγώνα

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας, στην Πρωτομαγιάτικη ανακοίνωσή του αναφέρει ότι: "απευθύνει αγωνιστικό προσκλητήριο στους εργαζομένους της Αθήνας, στους νέους και νέες, στους άνεργους και συνταξιούχους, καλώντας τους να συμμετάσχουν στην Πρωτομαγιάτικη Απεργιακή Συγκέντρωση.

Την ιστορική αυτή μέρα ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο, που παλεύουν ενάντια στη φτώχεια και την εξαθλίωση, στις αδικίες, στις κοινωνικές διακρίσεις, στην ξενοφοβία, στο ρατσισμό.

Τώρα, που σχεδόν ολόκληρη η ελληνική κοινωνία έχει δεχτεί ανελέητη επίθεση στα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα από τις αδιέξοδες και καταστροφικές κυβερνητικές και τροικανές πολιτικές, ΤΩΡΑ πρέπει ΟΛΟΙ μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, ώστε να ανατρέψουμε τις μνημονιακές πολιτικές, που κατέστρεψαν ό,τι με κόπο αποκτήσαμε τα τελευταία εκατό χρόνια.

ΟΛΟΙ μαζί οφείλουμε να δώσουμε το παρόν στην απεργιακή συγκέντρωση την Πέμπτη 1η ΜΑΗ, τιμώντας τους πρωτοπόρους αγωνιστές του εργατικού κινήματος, όλους εκείνους που θυσιάστηκαν διαχρονικά για τα μεγάλα και ιερά δικαιώματα της τάξης μας, όλους εκείνους που υπερασπίστηκαν με την ίδια τους τη ζωή τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη, την ισότητα, την ελευθερία και την ειρήνη.

Το ΕΚΑ καλεί τα σωματεία μέλη του να κινητοποιήσουν συνάδελφους και συναδέλφισσες στην Απεργία τις 1ης ΜΑΗ 2014, ημέρα ΠΕΜΠΤΗ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1η ΜΑΗ ΣΤΙΣ 11:00 π.μ. ΣΤΗΝ ΠΛ. ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ".

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54