Ειδήσεις από την ΕΡΑ Τρίπολης

Ειδήσεις από την ΕΡΑ Τρίπολης

Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι υποψήφιοι με τον Οδ. Βουδούρη

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Οδυσσέας Βουδούρης ανακοίνωσε επίσημα τις υποψηφιότητες του Αντιπεριφερειάρχη και των περιφερειακών συμβούλων που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας.

Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης είναι ο Τάκης Γατσόπουλος.

 Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι: Σαράντος Αλεξανδρής, Ράνια Δεληγιάννη, Πέτρος Ζούνης, Σωτήρης Λάτσης, Αθανασία Μάντη, Ντίνα Μπόζου, Βασίλης Τσίρμπας, Ζαχαρούλα Σαρή και Άκης Χουζούρης.

 Ο κ. Βουδούρης στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του αναφέρθηκε και στο σχέδιο της παράταξής του το οποίο όπως ανέφερε είναι συγκεκριμένο και είναι σε θέση να το υλοποιήσουν.

 

Παρουσίασε τις θέσεις του ο Γ. Δέδες

Τη διακήρυξη αρχών του συνδυασμού «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»  έδωσε στη δημοσιότητα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Δέδες.

Στην παρουσίαση, τον κ. Δέδε πλαισίωναν η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης  Κορινθίας Μαριλένα Σούκουλη και οι κ. κ. Ανδρέας Πουλάς, Γιώργος Πουλοκέφαλος και Παναγιώτης Αλευράς.

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης πιστεύει  πως η  νέα Περιφερειακή Διοίκηση, που θα προκύψει από τις εκλογές του Μαΐου θα βάλει τις βάσεις για την Πελοπόννησο του 2020.

 

Εξελέγη ο νέος πρόεδρος του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου

Oπεριφερειακός σύμβουλος Λακωνίας Ηλίας Στρατηγάκος, εξελέγη πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.

Ο κ. Στρατηγάκος θεωρεί πρωταρχικό του καθήκον την εύρυθμη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.

 

Προήχθη στο βαθμό του Αντιστρατήγου ο  Ηλίας Γεωργόπουλος

Προακτέος στο βαθμό του Αντιστρατήγου κρίθηκε ο  Υποστράτηγος Ηλίας Γεωργόπουλος,πρώην γενικός αστυνομικός διευθυντής Πελοπονήσσου, μετά τη συνεδρίαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Κρίσεων υπό  την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Δημητρίου Τσακνάκη και τη συμμετοχή Αντιστρατήγων του Σώματος.

 

Νέος Περιφερειακός Διευθυντής Ασφάλειας Πελοποννήσου

Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτριου ΤΣΑΚΝΑΚΗ, τοποθετήθηκαν  οι Ταξίαρχοι Γενικών και Ειδικών Καθηκόντων της Ελληνικής Αστυνομίας.

 Στην Περιφερειακή Διεύθυνση Ασφάλειας Πελοποννήσου τοποθετήθηκε  ως Περιφερειακός Διευθυντής Ασφάλειας ο Ανδρέας Αποστολόπουλος από την Αστυνομική Διεύθυνση  Ακαρνανίας. Βοηθός Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Πελοποννήσου τοποθετήθηκε η Κωνσταντίνα Κορώνη από Δ/νση Αλλοδαπών Αττικής.

 

Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας για τα καταστήματα

Με εορταστικό ωράριο, λόγω Πάσχα,  λειτουργούν από σήμερα τα εμπορικά καταστήματα της Τρίπολης.

Ανοιχτά θα είναι σήμερα Μεγάλη Δευτέρα έως και τη Μεγάλη Πέμπτη από τις 8.30-14.00 και από 17.30 – 21.00.

Την Μεγάλη Παρασκευή θα είανι ανοιχτά από τις 12.00 – 19.00 και το Μεγάλο Σάββατο από τις 09.00-16.00.

Κλειστά θα είναι τα καταστήματα του Αγίου Πνεύματος , Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014.

 

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14/04/2014 - 22:11