Διήμερο δράσης για την ΕΡΑ Πάτρας

Διήμερο με πλήρη δράση ήταν αυτό της Παρασκευής και του Σαββάτου 11 και 12 Απριλίου για την ΕΡΑ Πάτρας. Την Παρασκευή η δημοσιογράφος Χρυσή Κοσμάτου, φιλοξένησε στο στούντιο, αρκετούς αλληλέγγυους που λειτουργούν οργανωμένα όλο αυτό το διάστημα στο πλευρό της ΕΡΤ, καθώς και το δημοσιογράφο στην ιστοσελίδα ertopen και μέλος του γενικού συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ  Νάσο Μπράτσο. Ήταν η ώρα της επίσκεψης της Μέρκελ και προφανώς η συζήτηση αναφέρθηκε και στο "πλεόνασμα", την "εξοδο στις αγορές", τον Άδωνι Γεωργιάδη και τη δημόσια Υγεία και πολλά άλλα.

 Το μοναδικό αυτής της εκπομπής ήταν ότι για πρώτη φορά, η "φωνή" του ιστορικού ραδιοφωνικού σταθμού της Αχαϊκής πρωτεύουσας μεταδόθηκε σε όλο το δίκτυο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Δηλαδή σε όλη την Ελλάδα από τους περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΑ στα FM και τα μεσαία, τα βραχέα κύματα για όλο τον κόσμο και διαδικτυακά μέσω του ertopen.com.

Το Σάββατο οι αλληλέγγυοι οργάνωσαν γιορτή - ρεφενέ στο δασύλλιο που στεγάζεται η ΕΡΑ Πάτρας, ενώ για το γεγονός έγινε και ανταπόκριση στη ραδιοεφημερίδα του Σαββάτου. Επίσης νέα γιορτή από τους αλληλέγγυους προετοιμάζεται για την παραμονή της πρωτομαγιάς.

Στα καθημερινά προγράμματα της ΕΡΑ Πάτρας, η συμμετοχή των αλληλέγγυων "στον αέρα" είναι όχι μόνο εντυπωσιακή, αλλά και χρήσιμη με πληθώρα επιχειρημάτων, φυσικά όχι μόνο για την ΕΡΤ, αλλά συνολικά για την κατάσταση που βιώνουν οι πολίτες αυτής της χώρας.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54