Με τροπολογία βουλευτές θα αξιολογούν τα δικά τους παιδιά

Ειδική μεταχείριση για τους δημοσίους υπάλληλους που έχουν αποσπαστεί σε βουλευτικά γραφεία και στα γραφεία των κομμάτων προβλέπει τροπολογία 14 βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, και η οποία έγινε δεκτή από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη.Η τροπολογία προβλέπει ότι η αξιολόγησή τους θα γίνεται από τους ίδιους τους βουλευτές.

 

 

 

Η τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για τον μεταναστευτικό κώδικα και υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.

Σε αυτήν τονίζεται ότι «το σύνολο των υπαλλήλων αυτών στερούνται εκθέσεων αξιολόγησης, χωρίς δική τους υπαιτιότητα, καθώς έχει εντοπιστεί νομοθετικό κενό και μέχρι σήμερα δεν καθορίζεται από καμία διάταξη νόμου ο τρόπος ή η διαδικασία αξιολόγησης τους».

Για το λόγο αυτό προτείνεται, η «αξιολόγηση να γίνεται από τα πρόσωπα και τους φορείς στους οποίους τα πρόσωπα αυτά έχουν διατεθεί».

Η τροπολογία είχε την υπογραφή των βουλευτών της ΝΔ, Θανάση Μπούρα, Γιώργου Στύλιου, Δημήτρη Τσουμάνη, Γιώργου Βλάχου, Δημήτρη Χριστογιάννη, Κατερίνας Παπακώστα, Αλέξανδρου Κοντού, Ευρυπίδη Στυλιανίδη, Αλέξανδρου Δερμεντζόπουλου και του ΠΑΣΟΚ, Πάρι Κουκουλόπουλου, Παναγιώτη Ρήγα, Δημήτρη Σαλτούρου και Χρήστου Γκόκα.

Πηγές: in.gr -ΑΜΠΕ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21/03/2014 - 14:19