Βρέθηκε η χρυσή τομή μεταξύ ΑΕΚ και Οικονομόπουλου

Σε συμφωνία κατέληξαν όπως όλα δείχνουν η υπό εκκαθάριση ΠΑΕ ΑΕΚ με τον δικηγόρο και πρώην στέλεχος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ Χάρη Οικονομόπουλο, καθώς από την συνάντηση που έγινε μεταξύ των δύο πλευρών την Τρίτη ο κ. Οικονομόπουλος διαβεβαίωσε τους ανθρώπους της «Ενωσης» ότι εφόσον εκχωρηθεί το χρέος του Μάκη Ψωμιάδη στο Ελληνικό Δημόσιο τότε θα αποσύρει αμέσως τα ασφαλιστικά μέτρα αλλά και την αγωγή που έχει κάνει εναντίον της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στην σημερινή συνάντηση που έγινε στα γραφεία του κ. Οικονομόπουλου παρών ήταν εκτός των άλλων ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ και νυν εκκαθαριστής της Ανδρέας Δημητρέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών κ. Θεοχάρη για αποδοχή του αιτήματος της ΠΑΕ ΑΕΚ για ανάληψη από το Δημόσιο του χρέους Ψωμιάδη αναμένεται να βγει πολύ σύντομα, ίσως και εντός της τρέχουσας εβδομάδας, κάτι που θα διευκολύνει τις εξελίξεις καθώς το δικαστήριο των ασφαλιστικών μέτρων του κ. Οικονομόπουλου έχει οριστεί για τις 28 Μαρτίου.

Yπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση που το δικαστήριο αποφανθεί θετικά υπέρ των aσφαλιστικών μέτρων του κ. Οικονομόπουλου, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ΔΕΝ μπορεί να εκκαθαριστεί  δηλαδή να κλείσει η ΠΑΕ ΑΕΚ και αυτό είναι ένα εφιαλτικό σενάριο για την ΑΕΚ που πρέπει να συσταθεί ως νέα ΠΑΕ με νέο ΑΦΜ το προσεχές καλοκαίρι που ανεβαίνει στην επαγγελματική κατηγορία της Football  League.

Πάντως και από τις δύο πλευρές συμφωνήθηκε ότι αν παρόλα αυτά δεν καταστεί δυνατό μέχρι τις 28 Μαρτίου να βγει η απόφαση από το Υπουργείο Οικονομικών για την ανάληψη του χρέους Ψωμιάδη (περίπου στα 45 εκατ. ευρώ), να πάρουν  μια μικρή αναβολή για να εκδικασθεί και πάλι σύντομα όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι τυπικές διαδικασίες.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54