Οι εργαζόμενοι στο ΙΓΜΕ στο πλευρό των αγροτών

Με ανακοίνωσή του το συνδικάτο ΙΓΜΕ, "χαιρετίζει και εκφράζει την αγωνιστική του αλληλεγγύη και συμπαράσταση στον δίκαιο Αγώνα των Αγροτών που βρίσκονται στα μπλόκα και δίνουν μια ακόμα σκληρή μάχη ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της Κυβέρνησης, της ΕΕ και των ντόπιων και ξένων Μονοπωλίων που λυμαίνονται την χώρα και τους μικρομεσαίους αγρότες.

Ο Αγώνας των αγροτών  είναι Αγώνας επιβίωσης όχι μονάχα μόνο για τους ίδιους και τις οικογένειες τους αλλά και για όλους τους εργαζόμενους που βλέπουν την επερχόμενη φοροκαταιγίδα, την μείωση των εισοδημάτων και τις τιμές όλων των ειδών πρώτης ανάγκης να καλπάζουν.
 
Οι εργαζόμενοι στο ΙΓΜΕ κλιμακώνοντας τους αγώνες τους, την τελευταία τριετία προκειμένου να διασφαλίσουν την δουλεία τους και τον Ορυκτό Πλούτο της χώρας έχουν συνειδητοποιήσει ότι η αιτία των προβλημάτων είναι κοινή και επομένως οι αγώνες μας πρέπει να πετυχαίνουν την μέγιστη αλληλοϋποστήριξη.

"ΌΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ"

Την Τετάρτη 19 Φλεβάρη οι αγρότες με την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή αγροτικών μπλόκων κατεβαίνουν στην Αθήνα, πραγματοποιούν συγκέντρωση στις 1 μ.μ. στην πλατεία Βάθης.
Αντιπροσωπεία του ΔΣ του Συνδικάτου θα συμπαρασταθεί στην αγωνιστική κινητοποίηση τους".

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54