Ο Θ. Γαλιατσάτος κατά του «μαύρου»


Εν τω μεταξύ, αντιδράσεις σε όλα τα Επτάνησα έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης να στείλει αστυνομικές δυνάμεις να συνοδέυσουν ιδιώτη τεχνικό, προκειμένου να σβήσει τους πομπούς της τηλεόρασης στον Αίνο της Κεφαλονιάς, προκειμένου οι κάτοικοι του νησιού αλλά και της ΒΔ Ελλάδας γενικότερα να μην βλέπουν το αυτοδιαχειριζόμενο πρόγραμμα.
Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε ο επικεφαλής της παράταξης ΑΝΑΣΑ του Περ. Συμβουλίου, Θ. Γαλιατσάτος, στην οποία αναφέρει: «Οι δυνάμεις της κρατικής καταστολής έκοψαν το ρεύμα από τον πομπό της ΕΡΤ στον Αίνο, εκτελώντας τις εντολές της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου.
Η επίθεση των ντόπιων μίσθαρνων οργάνων της τρόικα απέναντι στα δικαιώματα του λαού στην δημοκρατία και την εργασία, κλιμακώνεται.
Ο Κ. Σακκάς κρατείται χωρίς δίκη προφυλακισμένος τρία χρόνια προς δόξα της «τυφλής» δικαιοσύνης του εισαγγελέα υπουργού.
Ολόκληρη η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ παραβιάζει ανενδοίαστα και απροκάλυπτα την απόφαση του ΣΤΕ που έλεγε όχι στο «μαύρο» της ΕΡΤ!
Αλήθεια οι δυνάμεις της κρατικής καταστολής που πήγαν στον Αίνο κι έκοψαν το ρεύμα, δεν παρανόμησαν ευθέως και καθαρά αφού καταστρατηγούν την απόφαση του ΣΤΕ;
Δεν θέλουν την πλουραλιστική δημοκρατική ενημέρωση, θέλουν μόνο τους συνεργάτες τους διαπλεκόμενους καναλάρχες-εργολάβους να συκοφαντούν τους αγώνες των εργαζομένων, θέλουν να επιβάλλουν σιωπητήριο μπροστά στα επόμενα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα που ετοιμάζουν.
Καλούμε τον δημοκρατικό και ριζοσπάστη λαό της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης να διατρανώσει με κάθε τρόπο την αντίθεση του σ αυτή την βάναυση προσβολή.
Καλούμε τους εργαζόμενους, την νεολαία, τους ανέργους, τους μη προνομιούχους Κεφαλλονίτες και Θιακούς να στρατευθούν στον μεγάλο αγώνα για την ματαίωση των σχεδίων τους και την ανατροπή της συγκυβέρνησης.
Και όσοι και όσες παρανομούν απέναντι στα κυριαρχικά δικαιώματα των πολιτών αυτού του τόπου να γνωρίζουν ότι θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους αυτές».

Πηγή: http://www.corfupress.com/news/2013-06-02-08-52-47/31273-ert-antidraseis-gia-to-lmayror-ston-pompo-toy-ainoy-adieksodo-me-kapsi 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54