Συλλαλητήριο την Τρίτη 9 Ιουλίου, από Ομοσπονδίες για την ΕΡΤ

Νέες δραστηριότητες βρίσκονται σε εξέλιξη, από το χώρο των εργαζομένων, με πιο σημαντικές, το συλλαλητήριο των ομοσπονδιών για την ΕΡΤ, στις 9 Ιουλίου και την κινητοποίηση με αφορμή την επίσκψη Σόιμπλε στις 18 Ιουλίου. Αναλυτικά ο μέχρι στιγμής προγραμματισμός:

 

•    Την Δευτέρα 8 Ιούλη, στις 8μμ οι εργαζόμενοι στα Τσιμέντα Χαλκίδας έρχονται στην ΕΡΤ,  όπως και πριν από μια βδομάδα,  για να εκφράσουν την αλληλεγγύη και την θέληση για κοινό αγώνα.


•    Επίσης την Δευτέρα 8 Ιούλη η ΑΔΕΔΥ κάνει παναττική στάση εργασίας 12 μέχρι τη λήξη της βάρδιας και απεργιακή συγκέντρωση στις 12.30μμ στην πλ Καραϊσκάκη στα γραφεία της ΠΟΕ ΟΤΑ, ενάντια στις απολύσεις - διαθεσιμότητες στο Δημόσιο.


•    Την Τρίτη 9 Ιούλη, στις 7μμ στην ΕΡΤ στην Αγ Παρασκευή, 11 ομοσπονδίες του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα (ΠΟΣΠΕΡΤ, ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΟΙΥΕ, ΠΟΘΑ, ΠΟΕΣΥ, ΠΟΕΠΤΥΜ, ΠΟΕΟΤΑ, ΟΕΝΓΕ, κλπ) οργανώνουν συλλαλητήριο αλληλεγγύης στην ΕΡΤ.


Επίσης, το συντονιστικό μέτωπο δευτεροβάθμιων οργανώσεων, καλεί και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 18 Ιουλίου, στην πλατεία Συντάγματος, ενόψει της επίσκεψης Σόιμπλε στην Ελλάδα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54