ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πρέβεζας: Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια σε κυβέρνηση-Ε.Ε.-Δ.Ν.Τ.-φασίστες

Mε ανακοίνωσή της η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Πρέβεζας, αναφέρεται στη μεγάλη αντιφασιστική διαδήλωση του Σαββάτου 28/12. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

"Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Πρέβεζας χαιρετίζει τη μεγάλη διαδήλωση που διοργάνωσε ο Αντιφασιστικός Συντονισμός της πόλης ενάντια στο άνοιγμα των γραφείων της Χρυσής Αυγής. Χαιρετίζει τη μεγάλη παρουσία της νεολαίας που διαδήλωσε ενάντια στους αμετανόητους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάντ Λουκμάν. Το νεοναζιστικό μόρφωμα άνοιξε τα γραφεία του με τη προστασία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Τα γραφεία τους είναι ανεπιθύμητα στη πόλη.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τη νεολαία της Πρέβεζας να τους απομονώσει. Συνεχίζουμε μαζικά και αποφασιστικά για να τσακίσουμε το φασισμό στις γειτονιές, τα σχολεία τους χώρους δουλειάς και ταυτόχρονα δυναμώνουμε τη πάλη ενάντια στη κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Ένωση που παίζουν το χαρτί του ρατσισμού για να αποπροσανατολίσουν την οργή του λαού απέναντι στα μνημόνια.

Δυναμώνουμε τον αντιφασιστικό συντονισμό, με ισχυρή αντικαπιταλιστική αριστερά για ένα μέτωπο ρήξης και ανατροπής κυβέρνησης –Ε.Ε-ΔΝΤ, με ένα ταξικά ανασυγκροτημένο εργατικό κίνημα για να διαλύσουμε την αντιλαϊκή πολιτική και τα φασιστικά της στηρίγματα".
 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54