Πολιόρκησαν τον Σίμο Κεδίκογλου στο Υπουργείο Τύπου

Γιορτές χωρίς λεφτά ετοιμάζονται να κάνουν οι απλήρωτοι εδώ και μήνες εργαζόμενοι της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης, οι οποίοι κατέβηκαν στην Αθήνα και ...  πολιόρκησαν το Υπουργείο Τύπου όπου προσπάθησαν να συναντήσουν, ανεπιτυχώς, τον υφυπουργό Σίμο Κεδίκογλου.

Στην πολύωρη παραμονή τους στο προαύλιο του υπουργείου και στις διαβουλεύσεις με τον διευθυντή του γραφείου του υφυπουργού συνοδεύονταν από το Πολιτευτή των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων" Σταύρο Μακαρίου και την Αντιδήμαρχο του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου  Αρετή Μπάτσα.

Κάποια στιγμή τα πράγματα παραλίγο να ξεφύγουν και απειλήθηκαν επεισόδια με συλλήψεις, όταν η Αστυνομία, που στο μεταξύ είχε κληθεί, ώθησε εκτός του προαυλίου τους εργαζόμενους που στην πλειονότητά τους ήταν γυναίκες.

Άκαρπη ήταν και η συνάντηση του προεδρείου του σωματείου με τη διοίκηση των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων. Στη συνέχεια οι εργαζόμενοι μετέβησαν στο Υπουργείο Παιδείας όπου το προεδρείο τους συνάντησε τον Υφυπουργό Συμεών Κεδίκογλου.

Για μία ακόμη φορά, από όλους τους φορείς δόθηκαν απλά υποσχέσεις για καταβολή μέρους των δεδουλευμένων με το νέο έτος. Στη φωτογραφία οι εργαζόμενοι έξω από το υπουργείο Τύπου.

 

Πηγή: εφημερίδα Ευβοϊκή Γνώμη

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54