Μήπως και πληρωθούν - Επιστράτευσαν τον ...Θουκυδίδη οι εργαζόμενοι της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης

Μέχρι τον ...Θουκυδίδη επιστράτευσαν οι εργαζόμενοι στην "Ηλεκτρομηχανική Κύμης", για να κεντρίσουν το φιλότιμο των βουλευτών και των υπόλοιπων πολιτικών φορέων του νομού, προκειμένου να βρεθεί λύση για την πληρωμή των δεδουλευμένων τους  και την διάσωση της επιχείρησης.
 
Στην τελευταία τους ανακοίνωση κάνουν μία αναδρομή στην υπόθεση της Ηλεκτρομηχανικής, αναφέροντας τα λάθη και τις παραλείψεις της διοίκησης της εταιρείας, αλλά και τις κούφιες υποσχέσεις που έλαβαν κατά καιρούς.
 
Αφού αναφέρουν όλα τα περιστατικά επισημαίνουν ότι: 
 
"Αν για όλα αυτά ο Υπουργός, ο Υφυπουργός, οι Βουλευτές και οι πολιτικοί φορείς του Νομού μείνουν άπραγοι είναι συνυπεύθυνοι και υπόλογοι για τις ζωές 55 οικογενειών και την μετατροπή μιας ολόκληρης περιοχής σε κρανίου τόπο..... 
Οι εργαζόμενοι είναι ακόμα εδώ και θα είναι μέχρι τελικής δικαίωσης με οποιοδήποτε κόστος. Άλλωστε δεν μας απέμεινε και τίποτα άλλο εκτός του αγώνα και της αξιοπρέπειάς μας." 
 
Η ανακοίνωση ολοκληρώνεται με τη ρήση του Θουκυδίδη, η οποία αναφέρει:
«Προδότης δεν είναι μόνον αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδας στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει Δημόσιο Αξίωμα εν γνώσει του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των Ανθρώπων πάνω στους οποίους Άρχει.» 
 
 
Πηγή: εφημερίδα Ευβοϊκή Γνώμη
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54