Αποκαλύψεις στην ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ: «Καταρρέει το ΣΠΙΤΙ τους από ΤΡΑΠΟΥΛΟΧΑΡΤΑ», vid

Έρχονται ραγδαίες αλλά και πονηρές εξελίξεις...

Η Γερμανίδα ευρωβουλευτής, Christine Anderson, έχοντας στο πλευρό της τον Γάλλο επιστήμονα και ειδικό στον εμβολιασμό καθηγητή, Christian Perronne, ανέφερε, πριν μερικές μέρες, πως προτιμά να την λένε κορωνό-ηλίθια από κύβερνο-ηλίθια και προανήγγειλε την πτώση του παλαιού ευρωπαϊκού πολιτικού συστήματος, το οποίο καταρρέει, καθώς είναι φτιαγμένο από τραπουλόχαρτα, όπως δήλωσε.

Βάσει όσων συμβαίνουν οι κορώνο-πολιτικοί θα πέσουν, προκειμένου να έρθει νέα εξουσία και αυτή φυσικά δεν θα είναι προς όφελος των ανθρώπων, καθώς το σύστημα δεν θα πέσει από το σύστημα. Ενδεχομένως μάλιστα, εναλλακτικοί πολιτικοί και κόμματα αλλά και επιστήμονες ξεγελαστούν από αυτό που περιμένει είτε συνεργάζονται από τώρα MAZI TOY.

Μεταξύ άλλων δήλωσε η Anderson:

 

«Τα πράγματα αλλάζουν τώρα. Το σπίτι τους από τραπουλόχαρτα καταρρέει, και αυτό συμβαίνει δικαίως. Είμαι τόσο αγανακτισμένη να με αποκαλούν “κορονο-ηλίθια”, αλλά προτιμώ να είμαι “κορονο-ηλίθια” από το να είμαι “ανόητη

 Όλοι γνωρίζουμε πως έχουν πει ψέματα στους ανθρώπους.

Ήταν ένα τεράστιο ψέμα και πάνω σε αυτό το ψέμα βασίστηκαν οι κυβερνήσεις, ειδικά στις Δυτικές δημοκρατίες, για να αφαιρέσουν την ελευθερία των πολιτών».