«Πως το ΕΜΒΟΛΙΟ καταστρέφει το DNA»! Σοκαριστικοί ισχυρισμοί που παραπέμπουν σε σουηδική έρευνα

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Μια νέα μελέτη από την Σουηδία φέρεται να ανατρέπει όσα γνωρίζουμε για την πρωτεΐνη ακίδας του εμβολίου COVID, συμπεριλαμβανομένου του πού καταλήγουν στα ανθρώπινα κύτταρα, ισχυρίζονται επιστήμονες.

Τα συγκλονιστικά ευρήματα υπαινίσσονται μεγάλες διαταραχές στον μηχανισμό επιδιόρθωσης του DNA του κυττάρου και παρατίθενται δημοσιογραφικά.

Όπως μεταδίδουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στην Αμερική:

«Δημοσιεύτηκε μια μελέτη από την Σουηδία την οποία πιστεύω πως οι πάντες πρέπει πραγματικά να δουν.

Έχει τίτλο: ”Η ακίδα του SARS-CoV-2 καταστρέφει την επιδιόρθωση των βλαβών του DNA και αναστέλλει τον ανασυνδυασμό V(D)J σε δοκιμαστικό σωλήνα.”

Ένα απ’ τα κύρια συμπεράσματα που πρέπει να συγκρατήσουμε καθώς το διαβάζουμε αυτό είναι ότι η πρωτεΐνη ακίδα συγκεντρώνεται στον πυρήνα. Ο πυρήνας του κυττάρου είναι το κύριο κέντρο ελέγχου, είναι το πιο σημαντικό τμήμα, είναι ο εγκέφαλος του κυττάρου και τίποτα δεν θα έπρεπε να εισέρχεται εκεί όπως μια πρωτεΐνη ακίδα.

Μάλιστα στην αρχή όταν κυκλοφόρησαν αυτά τα εμβόλια, αυτά τα mRNA εμβόλια, μας είπαν ότι τα εμβόλια δεν μπαίνουν στον πυρήνα, μας είπαν ότι δεν τροποποιούν το DNA!

 

Αυτή η μελέτη φαίνεται να εναντιώνεται σ’ αυτές τις δηλώσεις. Η πρωτεΐνη ακίδα ίσως να παρεμποδίζει την επίκτητη ανοσία και τονίζουν τις ενδεχόμενες παρενέργειες των μεγάλου μήκους εμβολίων με βάση την ακίδα.

Αν χορηγείς ένα εμβόλιο του οποίου η παρενέργεια είναι η παρεμπόδιση της δράσης, η οποία είναι η επιδιόρθωση του DNA σας σε συνεχή βάση, θα μπορούσες να βρεθείς σε πραγματικούς μπελάδες.

Οι θραύσεις του διπλού έλικα του DNA είναι αναμφίβολα οι πιο σημαντικές απ’ όλα τα είδη βλάβης του DNA, επειδή αν αυτές δεν επιδιορθωθούν ή αν επιδιορθωθούν λανθασμένα ή βραδέως, μιλάμε για κυτταρικό θάνατο, μιλάμε για τα πρώιμα στάδια της καρκινογένεσης».

Δείτε την συνέχει στο βίντεο: