PETER BREGGIN: COVID-19 ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ

Παρουσίαση του βιβλίου «COVID-19 και τα Παγκόσμια Αρπακτικά: Εμείς είμαστε το θήραμα» (COVID-19 and the Global Predators: We Are the Preyτου Dr Peter Breggin, που είναι γνωστός ως «η συνείδηση ​​της ψυχιατρικής» για τον αποφασιστική εναντίωσή του στην επιστροφή της λοβοτομής ως ψυχιατρικής θεραπείας, στις αρχές της δεκαετίας του 1970. 

από τον Δρ Τζόζεφ Μερκόλα

19 Σεπτεμβρίου 2021

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/09/19/covid-19-global-predators.aspx?ui=9ca2cb2ed6b3d6bb20204abb0a118be42e84544e73da4353a8f7861514da7122&sd=20210804&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1ReadMore&cid=20210919_HL2&mid=DM997031&rid=1269043214

ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

 

  • Βρισκόμαστε στη μέση του μεγαλύτερου, και αποτελεσματικότερου προπαγανδιστικού πολέμου στην ιστορία της ανθρωπότητας, που σχεδιάστηκε για να μας καταστήσει μεταλλαγμένους, αβοήθητους, και υπάκουους.Ο τελικός στόχος είναι η δημιουργία ενός παγκόσμιου ολοκληρωτικού καθεστώτος
  • Στην ψυχοθεραπεία, οι άνθρωποι που έχουν υποστεί κακοποίηση συχνά δεν μπορούν να προσδιορίσουν την κακοποίηση ως κακό.Δεν αντέχουν να πιστεύουν ότι υπάρχουν άνθρωποι-τέρατα που απολαμβάνουν να βασανίζουν και να κυριαρχούν στους συνανθρώπους τους. Οι πολίτες σε όλο τον κόσμο υφίστανται σήμερα κακοποίηση και πρέπει να αντιμετωπίσουν το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι-τέρατα που προσπαθούν σκοπίμως να τους βλάψουν.
  • Το 2015, σε μια επιστημονική εργασία ανακοινώθηκαν ότι είχαν τα μέσα για τη δημιουργία μιας πανδημίας.Η έρευνα χρηματοδοτήθηκε από το «Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων» του Fauci και πραγματοποιήθηκε στο Ινστιτούτο ιολογίας της Wuhan
  • Το καθεστώς της Κομμουνιστικής Κίνας εργάζεται με ιούς τύπου SARS-CoV από το 2003 τουλάχιστον, και από τότε υπήρξαν 4 διαφορετικές διαρροές ιών SARS.
  • Το 2016, ο Bill Gates δημιούργησε ένα επιχειρηματικό σχέδιο για το «Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ» του Νταβός (Klaus Schwab) που περιγράφει λεπτομερώς όλα όσα βιώνουμε τώρα.
  • •••••••••••

Σε αυτή τη συνέντευξη, ο Dr Peter Breggin (που είναι γνωστός ως «η συνείδηση ​​της ψυχιατρικής» για τον αποφασιστική εναντίωσή του στην επιστροφή της λοβοτομής ως ψυχιατρικής θεραπείας, στις αρχές της δεκαετίας του 1970) συζητά το τελευταίο του βιβλίο «COVID-19 and the Global Predators: We Are the Prey» (που είναι διαθέσιμο στο wearetheprey.com) .

Δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία ότι βρισκόμαστε στη μέση του μεγαλύτερου και αποτελεσματικότερου προπαγανδιστικού πολέμου στην ιστορία του κόσμου, που τίποτα απ’ όσα γνωρίσαμε στο παρελθόν δεν τον πλησιάζει καν. Ως αποτέλεσμα, έχει αναπτυχθεί μια μαζική ψύχωση, όπου πολλοί φυσιολογικά λογικοί άνθρωποι έχουν χάσει τελείως την ικανότητά τους για λογική. Μπορείτε να τους δείξετε σωρεία αδιάψευστων πληροφοριών και απλά θα αρνηθούν να πιστέψουν οτιδήποτε απ’ αυτές. Τι κρύβεται στην καρδιά αυτής της μαζικής ψύχωσης; Ο Dr Peter Breggin εξηγεί:

 

«Είναι εξαιρετικά σημαντικό να ξεπεράσουμε αυτήν την προσπάθεια να μας καταστήσουν όλους ανήμπορους και υπάκουους. Πρέπει να γνωρίζουμε, ποιοι είναι οι κύριοι που καθοδηγούν αυτή την επιχείρηση χειραγώγησης και να κατανοήσουμε τους μηχανισμούς της ... Πρόκειται για μια βασιλεία τρόμου ... Είμαστε αντιμέτωποι με ένα πραξικόπημα εναντίον μας, που επιδιώκει να μας κάνει να νιώθουμε ανήμποροι σαν παιδιά.

Στην ψυχοθεραπεία, βλέπουμε συχνά άτομα που έχουν υποστεί τρομερή κακοποίηση από τους γονείς τους, αλλά δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν. Δεν μπορούν να το προσδιορίσουν ως κακό… Δεν αντέχουμε να πιστεύουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι [τέρατα] που επιδιώκουν να μας βλάψουν και μας χειραγωγούν. Δεν αντέχουμε να πιστεύετε ότι υπάρχουν άνθρωποι διαφορετικοί από εμάς - άνθρωποι [τέρατα] που πραγματικά απολαμβάνουν να προκαλούν βλάβες, να ασκούν βασανιστήρια και να κυριαρχούν…

Έτσι, θέλω να προσδιορίσω πρώτα ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι. Ποιος μας το κάνει αυτό; Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε την κατάσταση και να απαλλαγείτε από την ιδέα ότι είναι κάτι τυχαίο, ή τρελό, ή παράξενο, ή κάτι χωρίς νόημα.

Είναι λογικό να αγνοείται απολύτως το γεγονός ότι στην Αμερική, έχουμε τώρα πάνω από 14.000 αναφορές θανάτων από τα «εμβόλια»-COVID και κανένας δεν τους ερευνά; Κανένας δεν κάνει τίποτα. Στα χρόνια πριν από αυτό, εάν ένα εμβόλιο είχε περισσότερους από 20 ή 30 [θανάτους] στιγματίζονταν με μια μαύρη προειδοποιητική επισήμανση, ενώ εάν είχε πάνω από 50 θανάτους αποσύρονταν από την κυκλοφορία.

Τώρα έχουμε ένα «εμβόλιο» που έχει περισσότερους θανάτους από που προκάλεσαν όλα τα άλλα εμβόλια μαζί σε όλη την ιστορία τους. Πώς μπορούμε να το αγνοήσουμε; Από την άλλη πλευρά, κατακλυζόμαστε από τεράστιους [ψευδώς διογκωμένους] αριθμούς θανάτων από την COVID-19…

Κοιτάμε αυτή την κατάσταση και ρωτάμε «είναι τρελό»; Λοιπόν, όχι, είναι απόλυτα λογικό. Εάν προσπαθείτε να τρομοκρατήσετε και να συντρίψετε έναν πληθυσμό, υπερβάλλετε τον κίνδυνο. Παίρνετε μια ασθένεια που μοιάζει με γρίπη, η οποία είναι πιο ασφαλής από τη γρίπη όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο αποφεύγει τα παιδιά και τους νέους ενήλικες και επιτίθεται σε άτομα της ηλικίας μου (είμαι 85). Μια ασθένεια που πλήττει (αρκετές φορές, θανατηφόρα) ανθρώπους που έχουν ήδη ξεπεράσει τον προβλεπόμενο μέσο όρο ζωής τους. Στη συνέχεια, παίρνετε αυτή την σχετικά καλοήθη επιδημία και την μετατρέπετε σε τρομοκρατικό εργαλείο, υπερβάλλοντας τα πάντα ».

 

Ποιος είναι ο στόχος των παγκόσμιων αρπακτικών;

Το ερώτημα που πρέπει να τεθεί και να απαντηθεί είναι: Ποιος είναι ο στόχος παγκόσμιων αρπακτικών; Μπορούμε να προσδιορίσουμε τον στόχο τους κοιτάζοντας αυτά που ήδη γνωρίζουμε. Ξέρουμε:

Οι αξιωματούχοι της υγείας παραγνωρίζουν σκοπίμως τις παρενέργειες και τους θανάτους από τα «εμβόλια»-COVID

Δεν θέλουν κανένας να υποβληθεί σε έγκαιρη θεραπεία. Έχουν κάνει ό, τι περνά από το χέρι τους για να απορρίψουν και να απαξιώσουν κάθε πιθανή θεραπεία, από τη βιταμίνη D έως την υδροξυχλωροκίνη και την ιβερμεκτίνη

Οι δυτικές χώρες που υπήρξαν πεδίο ελευθερίας πλήττονται περισσότερο από την πανδημία και υιοθετούν τα πιο σκληρά αντίμετρα, καταργώντας θεμελιώσεις ελευθερίες και δικαιώματα.

Ο κίνδυνος θανάτου από COVID-19 είναι μικρότερος από 0,5% για όλες τις ηλικιακές ομάδες εκτός από τους πολύ ηλικιωμένους που έχουν πολλαπλές συννοσηρότητες

Οι κατασκευαστές εμβολίων έχουν νομική (αστική και ποινική) ασυλία και δεν έχουν καμία οικονομική ευθύνη για τις παρενέργειες και τους θανάτους που προκαλούν τα «εμβόλια» τους.

Η κυβέρνηση αρχικά προσπάθησε να παρασύρει τους ανθρώπους να γίνουν πειραματόζωα μέσω ποικίλων δωροδοκιών. Στη συνέχεια προχώρησε στην εξαναγκαστική επιβολή των «εμβολίων» μέσω διαφόρων απειλών, όπως η απώλεια εργασίας, το υψηλότερο κόστος της ασφάλισης υγείας, την απώλεια ταξιδιωτικών δυνατοτήτων, την απώλεια του δικαιώματος σε υγειονομική περίθαλψη, μέτρα που αυξάνονται διαρκώς.

Το τεστ PCR δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διάγνωση του COVID-19. Η FDA υπενθύμισε την Ταχεία Δοκιμή Αντιγόνου Innova στα μέσα Ιουνίου 2021 (CDC June 11, 2021). Και τα CDC απέσυραν την πρότασή τους για την παροχή Άδειας Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης της FDA στα RC-PCR σε πραγματικό χρόνο (2019-nCoV) του Διαγνωστικού Πίνακα, από τις 31 Δεκεμβρίου, 2021,  λόγω ανακριβειών. (CDC July 21, 2021)

Τι μας λένε αυτά τα γεγονότα, εκλαμβανόμενα μαζί; Ποιες είναι οι «δυνάμεις που υπάρχουν» πίσω απ’ αυτά; Ο Dr Peter Breggin εξηγεί:

«Η πρωτεΐνη της ακίδας είναι η αιχμή του δόρατος μιας επίθεσης εναντίον της ανθρωπότητας. Αυτό δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την COVID-19, αλλά σχεδιάζονται μέσω της COVID-19 προκειμένου να αυξηθεί κατά πολύ ο πλούτος πολλών εταιρικών ομίλων, ιδρυμάτων και ατόμων… πολλοί απ’ τους οποίους δυστυχώς προέρχονται από την Αμερική, αλλά συνεργάζονται με την κομμουνιστική Κίνα για να αυξηθεί από κοινού ήδη τεράστια εκμετάλλευση του κόσμου… Έτσι, όλα αρχίζουν να έχουν νόημα ... Οι δυνάμεις είναι πιο εστιασμένες στις χώρες [που εξακολουθούν να είναι ελεύθερες] με στόχο να τις καταστρέψουν. Αυτό είναι τρομακτικό, αλλά δεν πρέπει να σε καταστήσει ανήμπορους… Θα πρέπει να μας διεγείρει για να δούμε λογικά τι πραγματικά συμβαίνει στον κόσμο».

Η Δεκαετία των Εμβολίων

Το 2010, ο Bill Gates ανακοίνωσε «τη δεκαετία των εμβολίων». Παρών σ’ αυτή τη συνέντευξη ήταν ο Δρ Anthony Fauci, διευθυντής του «Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων» (NIAID), και πολλοί άλλοι παγκοσμιοποιητές, άτομα και οργανισμοί, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ).

Μια δεκαετία αργότερα, το 2020, έχουμε την COVID-19. Είναι τυχαίο; Το 2015, δημοσιεύθηκε μια επιστημονική εργασία που διαβεβαίωνε ότι οι ερευνητές σε «έρευνες κέρδους-λειτουργίας» είχαν τα μέσα για να δημιουργήσουν μια πανδημία. (The BMJ, August 12, 2015)

[«Έρευνες κέρδους-λειτουργίας» - gain-of-function research: εγκληματικές «επιστημονικές» έρευνες με παθογόνα υψηλής επικινδυνότητας]

Αυτή η έρευνα χρηματοδοτήθηκε από το NIAID (Fauci) και πραγματοποιήθηκε από δύο κορυφαίους Κινέζους ερευνητές στο Ινστιτούτο ιολογίας της Wuhan (WIV) και, όπως είναι γνωστό, όλοι οι επιστήμονες στην Κίνα εργάζονται για λογαριασμό του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας (CCP). Όπως λέει ο Dr Peter Breggin:

 

«Αυτό ονομάζεται στρατιωτικο-πολιτική σύμπραξη… Δουλεύουν όλοι μαζί ... Αυτή είναι η φύση του ολοκληρωτικού κράτους. Οι άνθρωποι δεν το συνειδητοποιούν, αλλά ο Fauci έπρεπε να γνωρίζει ότι χρηματοδοτούσε έναν πιθανό πανδημικό ιό. Στην πραγματικότητα, πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι ο Fauci έδινε οδηγίες στους Κινέζους για το πώς να συνδυάσουν πολλά συστήματα ιών τύπου SARS-Cov για να κάνουν πραγματική πηγαίο κώδικα».

Η αποκάλυψη έγινε όταν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Fauci αποκτήθηκαν με βάση ένα αίτημα σύμφωνα με τον νόμο για την Ελευθερία της Πληροφορίας (FOIA).

Η αποτυχία των «εμβολίων»-COVID ήταν απολύτως προβλέψιμη

Σύμφωνα με τον Breggin, ο κεντρικός αντισυμβαλλόμενος συνεργάζεται με ιούς τύπου SARS-CoV από το 2003 τουλάχιστον και από τότε υπήρξαν τέσσερις διαφορετικές διαρροές ιών SARS.

 

«Έτσι, εδώ έχουμε την Κίνα και την Αμερική που κατασκευάζουν ουσιαστικά βιολογικά όπλα, προβάλλοντας την δικαιολογία: «Θα κάνουμε εμβόλια». Αλλά, τα «εμβόλια» δεν πρόκειται να λειτουργήσουν και το γνωρίζουν, επειδή -εκτός των άλλων- ο κορωνοϊός μεταλλάσσεται συνεχώς. Έτσι, εάν φτιάξετε ένα εμβόλιο για το αρχικό στέλεχος του αμερικανο-κινέζικου ιού, η όποια ‘αποτελεσματικότητά’ του δεν πρόκειται να διαρκέσει πολύ, διότι απλώς αυτή θα αναγκάσει τον ιό να μεταλλαχθεί. Και εάν καταστείλετε το στέλεχος ενός ιού, τότε ένας από τους πολλούς που είναι διάσπαρτοι παντού, θα πάρει τη θέση του… »

Πανδημικό επιχειρηματικό σχέδιο του Μπιλ Γκέιτς

Η αποτυχία των «εμβολίων»-COVID είχε προβλεφθεί από πολλούς γιατρούς και επιστήμονες πολύ πριν από τα μέσα του 2020 και ουσιαστικά είναι απίθανο οι κατασκευαστές εμβολίων να μην γνωρίζουν τις πολλές αντιρρήσεις που προέκυψαν και την επιστημονική λογική πίσω από αυτές.

 

«Έτσι, ο Μπιλ Γκέιτς γνωρίζει, από το 2015 τουλάχιστον, ότι μπορεί να δημιουργηθεί ένας πανδημικός ιός και ότι τα εργαστήρια στην Κίνα και τις ΗΠΑ συνεργάζονται γι’ αυτό. Και γνωρίζει τον Fauci, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος του “κλειδί” από το 2010 τουλάχιστον. Έτσι, το 2016 ο Γκέιτς δημιουργεί ένα επιχειρηματικό σχέδιο. Στον ιστότοπο του Klaus Schwab, βρήκα το επιχειρηματικό σχέδιο του Βill Gates για τον κόσμο και για την επόμενη πανδημία. Πρόκειται για ένα ντοκουμέντο 65 σελίδων στο οποίο εκτίθενται το επιχειρηματικό σχέδιο που έκαναν τα αρπακτικά το 2016.

Αυτό το επιχειρηματικό σχέδιο παρουσιάζει όλα όσα μας συμβαίνουν τώρα. Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι ο Bill Gates θα συνεργαστεί με την CEPI [Coalition for Epidemic Preparedness Innovations], έναν οργανισμό που ίδρυσε ο ίδιος το 2017 – αλλά τον περιγράφει ήδη από το 2016 – με τον Klaus Schwab, τον άνθρωπο που θα ανακοινώσει τελικά το 2020 την Μεγάλη Επανεκκίνηση (The Great Reset), ένα σχέδιο για το οποίο δούλευε σε όλη του τη ζωή».

Στο επιχειρηματικό σχέδιο με τίτλο «CEPI Prevention Business Plan 2017-2021» (που εκπονήθηκε το 2016) αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι η βιομηχανία φαρμάκων δεν θα επιβαρυνθεί με έξοδα κατά την επερχόμενη πανδημία, ότι όλα τα έξοδα (συμπεριλαμβανομένων των έμμεσων δαπανών, θα καλυφθούν από δημόσιες πηγές), ότι θα υπάρξουν τεράστια κέρδη και ότι όλη η επιχείρηση θα διεξαχθεί στο πλαίσιο αυτού που τελικά εφαρμόστηκε το 2020 με την κωδική ονομασία Operation Warp Speed».

Τον Ιούλιο του 2017, η «συμμαχία»  CEPI δημιούργησε μια παρουσίαση PowerPoint για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) (την οποία μπορείτε να δείτε στον ιστότοπο του Breggin.com). Η παρουσίαση αυτή εξετάζει το σχέδιο του Gates και εξηγεί το ρόλο του ΠΟΥ στον καθορισμό των προτύπων για την επιστήμη και την ιατρική της πανδημίας. Είναι εκπληκτικό ότι αυτή η παρουσίαση PowerPoint περιλαμβάνει μια δήλωση ότι «η CEPI έχει δημιουργήσει ένα Μνημόνιο Κατανόησης για το τι είναι ο ΠΟΥ». Σύμφωνα με τον Breggin, αυτό είναι «μια απολύτως δεσμευτική σύμβαση με τον ΠΟΥ».

 

Ποιοι είναι τα αρπακτικά;

Στο βιβλίο του, ο Breggin αναφέρει επίσης και τους άλλους εταίρους που μετέχουν σε αυτό το σχήμα. Σ’ αυτούς περιλαμβάνονται: η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, (NIH), το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νόσων (NIAID – Fauci), και η Αρχή Βιοϊατρικής Προηγμένης Έρευνας και Ανάπτυξης (BARDA) .

Εν ολίγοις, τα στοιχεία δείχνουν ότι η πανδημία COVID-19 (και όλες οι παράλογες αποφάσεις που παίρνονται στο όνομά της σήμερα) είναι ένα σχέδιο πλουτισμού ορισμένων ατόμων, επιχειρήσεων και οργανισμών εις βάρος όλων των άλλων.

 

Όπως γράφει ο Breggin, ένας απ’ αυτούς «ο Ρικ Μπράιτ, [διευθυντής] της BARDA, έπαιζε βασικό ρόλο, εμποδίζοντας τους ανθρώπους να έχουν εύκολη πρόσβαση σε πολύ αποτελεσματικές θεραπείες. Γιατί; Γιατί στην δεκαετία των εμβολίων, το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να βρει τρόπο να αποκτήσει πλούτο και ισχύ».

Μέχρι στιγμής, λοιπόν, μπορούμε να απαριθμήσουμε τα ακόλουθα αρπακτικά:

Ο Μπιλ Γκέιτς και οι οργανώσεις του

Klaus Schwab και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF)

Φαρμακευτικές εταιρείες

Fauci και το NIH/NIAID

Το Trust της Wellcome

FDA

CDC

BARDA

ΠΟΥ

 

 

Τί απεργάζονται τα αρπακτικά;

 

Τί ακριβώς απεργάζονται τα αρπακτικά; Σε βίντεο που χρονολογούνται από το 2017, ο Gates συζητά την ανάπτυξη «εμβολίων» RNA. Προχωρώντας γρήγορα προς το 2020, τα «εμβόλια» mRNA για την COVID ήταν η άμεση επιλογή για γρήγορη χορήγηση. Και, όπως περιγράφεται λεπτομερώς στο «επιχειρηματικό σχέδιο του Gates», η Pfizer και η Moderna έλαβαν δισεκατομμύρια δολάρια από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ μέσω του BARDA και του NIH/NIAID.

Κι όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι κανένα «εμβόλιο»-mRNA και κανένα «εμβόλιο» κορωνοϊού δεν έχει βγει ποτέ στην αγορά κατά τα 20 χρόνια που τα δουλεύουν. Για κάποιο λόγο, τα «εμβόλια» για τον κορωνοϊό προκαλούν συνήθως σοβαρές ασθένειες και αυξημένη θνησιμότητα όταν εκτίθενται στον φυσικό ιό, ένα φαινόμενο που είναι γνωστό ως «ενίσχυση εξαρτώμενη από αντισώματα» (ADE).

Στο βιβλίο του, ο Breggin επικαλείται μια μελέτη του 2020 από ανεξάρτητους ερευνητές που προειδοποιούσαν ότι όλα τα «εμβόλια» για την COVID, όχι μόνο τα «εμβόλια» mRNA και DNA, αλλά και αυτά που χρησιμοποιούν απονεκρωμένους ιούς, είναι πολύ επικίνδυνα για να δοκιμαστούν ακόμη σε ανθρώπους. Όπως λέει ο Breggin: 

 

«Τα αρπακτικά τα ξέρουν όλα αυτά. Δεν υπάρχουν εκπλήξεις για αυτούς. Ήξεραν τι έκαναν… Θυμώστε, αλλά μην αποθαρρύνεστε και μη φοβάστε. Γιατί αυτό επιδιώκουν. Ξέρετε, υπάρχει ένας ολόκληρος τομέας στη σχολή δημόσιας υγείας που μιλά για το πώς να προκαλέσει φόβο στους ανθρώπους για να κάνουν αυτό που θέλουν τα αρπακτικά. Ονομάζεται «τεχνική έκκλησης φόβου». Η καλλιέργεια του φόβου είναι συστηματική και οι άνθρωποι της δημόσιας υγείας ήταν πάντα φύσει ολοκληρωτικοί.  Όλα έχουν να κάνουν με τους αξιωματούχους της δημόσιας υγείας που λένε στον πληθυσμό τί πρέπει να κάνει στην επόμενη απειλή για τη δημόσια υγεία. Δεν λένε να διατηρηθεί το νομοσχέδιο για τα δικαιώματα του ανθρώπου. Δεν λένε «βεβαιωθείτε ότι θα ελέγχουμε τις ενέργειές μας στα δικαστήρια ή σε ένα όργανο εποπτείας της νομιμότητας και της ηθική μας προς όφελος των ανθρώπων».

Αναγνωρίστε την κατάχρηση και στραφείτε εναντίον της

Λοιπόν, πώς μπορούμε να σπάσουμε τη μαζική ψύχωση που πλήττει τόσους πολλούς επί του παρόντος, γεγονός που τους καθιστά ανίκανους να δουν την πραγματικότητα και να καταλάβουν ότι η συμμόρφωση με τα παγκοσμιοποιητικά αρπακτικά θα έχει ως αποτέλεσμα και τη δική τους καταστροφή; Ο Breggin σχολιάζει:

 

«Τα ανθρώπινα όντα γεννιούνται σε μια κατάσταση ανικανότητας ... Και πιστεύω ότι αυτό οφείλεται στο ότι είμαστε ένα κοινωνικό ζώο. Ο εγκέφαλος διπλασιάζεται σε μέγεθος κατά το πρώτο έτος της ζωής, κι αυτό συμβαίνει σε ένα κοινωνικό περιβάλλον. Έτσι, αναπτύσσουμε έναν κοινωνικό εγκέφαλο. Είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας. Αυτός είναι όλος ο σκοπός αυτής της κοινωνικοποίησης, αυτής της αργής ανάπτυξης, αυτής της εξάρτησης επί χρόνια…

Το να είμαστε κοινωνικοί, μας επέτρεψε να επιβιώσουμε ως εκτεταμένη οικογένεια και να είμαστε διαφορετικοί από όλα τα άλλα πλάσματα. Είναι οι κοινωνικές μας σχέσεις που μας κάνουν μοναδικούς. Απ’ αυτές πηγάζουν οι χαρές και οι θλίψεις μας.

Η θλίψη –που σήμερα έχει ενσωματωθεί σε όλους μας – εκφράζει τη δυνατότητα να νιώθουμε πολύ ανήμποροι, σαν μικρά παιδιά. Όταν αρχίσουμε να νιώθουμε ενοχές ή ντροπή ή άγχος ή υπερβολικό φόβο, μπορούμε εύκολα να καταστούμε χειραγώγιμοι. Και βασικά αυτό συμβαίνει σήμερα. Νομίζω ότι είναι εύκολο να ονομάζουμε αυτή την κατάσταση «ψύχωση», αλλά προτιμώ να την αποκαλώ «συντριπτική ανικανότητα που διαπερνά όλο τον πληθυσμό».

Εάν στην παιδική ηλικία μας κακομεταχειρίζονται, η ανικανότητα που προκύπτει απ’ αυτή την εμπειρία, μας ακολουθεί στην ενήλικη ζωή και πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να την ξεπεράσουμε. Αλλά, πρώτα, πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ναι, είχαμε κακοποιηθεί σεξουαλικά ή, ότι ναι, όντως δεχθήκαμε συστηματικά εκφοβισμούς από τα αδέλφια, τους συμμαθητές ή τον κοινωνικό μας περίγυρο … Κοιτάμε το παρελθόν, βλέπουμε τί  μας συνέβη και αυτό μας βοηθά να το ξεπεράσουμε... Σήμερα, καταπιεζόμαστε συλλογικά από ανθρώπους-τέρατα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Για να πάψουμε να ενεργούμε σαν να είμαστε παιδιά που βασανίζονται, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τί μας συμβαίνει και να πούμε ο ένας στον άλλον: «Όχι άλλο. Όχι άλλη ανικανότητα, ούτε πένθος, ούτε παράπονο, ούτε λέξη. Τι μας συμβαίνει; Είναι πολύ σαφές, τι μας συμβαίνει».

Δεν είναι κάτι τρελό. Είναι μια κατάσταση που διαμορφώθηκε σκοπίμως και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να την κατανοήσουμε και να μην επιτρέψουμε να μας κακομεταχειριστούν. Πρέπει να δώσουμε ο ένας στον άλλον άνεση, αγάπη και έμπνευση. Πρέπει να αλληλο-υποστηριζόμαστε από τακτική άποψη. Πρέπει να συμμετέχουμε από κοινού.

Η σύζυγός μου Τζίντζερ και εγώ πήραμε την δύσκολη απόφαση να εναντιωθούμε στην COVID-19… [και] να ενωθούμε με πολλούς άλλους ανθρώπους που αγωνίζονται για την ελευθερία τους. Είναι μια δύσκολη επιλογή, αλλά μόλις την κάναμε, αρχίσαμε να συναντάμε πλήθος ανθρώπων.

Ποτέ δεν φανταζόμουνα ότι γνώριζα τον Peter McCollough, έναν σπουδαίο καρδιολόγο που έγραψε την εισαγωγή στο βιβλίο μου, ο οποίος έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή, την καριέρα και την φήμη του, διακηρύσσοντας ότι υπάρχει θεραπεία για την COVID... Πρέπει να ξαναγίνουμε οι εκ νέου ιδρύσουμε την χώρα μας αυτή την κρίσιμη στιγμή. Κι αυτό πρέπει να γίνει εγκαίρως.

Και αντί να λυπόμαστε τον εαυτό μας, πρέπει να σκεφτούμε για τον εαυτό μας: «Ο Θεός μας έβαλε σε μια θέση όπου μπορούμε να κάνουμε μια από τις μεγαλύτερες διαφορές ή υποστούμε επιπτώσεις πέρα ​​από οτιδήποτε φανταζόμασταν ... Πρέπει να γνωρίζουμε ότι υπάρχει πόλεμος εναντίον μας ... Έχουν έναν κηρύξει έναν μυστικό πόλεμο εναντίον μας ... Γι’ αυτό να είμαστε περήφανοι, να είμαστε πατριώτες. Και να εξεγερθούμε για την ελευθερία.

Κοιτάξτε τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας, το Σύνταγμα, ειδικά το μέρος για τα δικαιώματα. Αυτή είναι η κληρονομιά μας. Δεν κάναμε τίποτα για να την προστατέψουμε, πιθανώς από έναν εμφύλιο πόλεμο. Αυτή είναι η μεγαλύτερη απειλή για την ελευθερία στην Αμερική. Και είναι πολύ μεγαλύτερη απειλή από τον εμφύλιο πόλεμο. Είναι ένας πόλεμος ενάντια σε όλη τη δυτική δημοκρατία».

Περισσότερες πληροφορίες

Όπως καθίσταται σαφές στο βιβλίο του Dr Peter Breggin «COVID-19 και τα Παγκόσμια Αρπακτικά: Είμαστε το Θήραμα», τελικός στόχος των αρπακτικών είναι ο πλήρης ολοκληρωτικός έλεγχος όλων των χωρών, παρόμοιος με το είδος του κοινωνικού ελέγχου που υπάρχει ήδη στην Κίνα. Και όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα υπάρξει αίσιο τέλος για κανέναν από εμάς, εκτός εάν ενωθούμε εναντίον της εφαρμογής αυτού του σχεδίου.

Φυσικά, δεν θα είναι καθόλου εύκολο, επειδή οι παγκοσμιοποιητές-αρπακτικά έχουν διεισδύσει στην κυβέρνηση, στις ΜΚΟ, στον ακαδημαϊκό χώρο, στην ψυχαγωγία, στις επιχειρήσεις και σε κάθε άλλη σημαντική πτυχή της αμερικανικής ζωής. Η πορεία προς τα εμπρός θα απαιτήσει την ανάκτηση του ελέγχου σε κάθε τομέα, έναν προς ένα.

Τις ημέρες αμέσως μετά τη συνέντευξή του, ο πρόεδρος Biden κατέστησε σαφή την πρόθεσή του να εξαναγκάσει σε εμβολιασμό όλους τους Αμερικανούς, αναθέτοντας σε εταιρείες με πάνω από 100 υπαλλήλους να επιβάλλουν το «εμβόλιο»-COVID στους εργαζόμενους ή να αντιμετωπίσουν αυστηρές κυρώσεις. Είναι αντισυνταγματικό αλλά το κάνει ούτως ή άλλως, γιατί τελικός στόχος είναι ο ολοκληρωτισμός και το μέσο είναι η ιατρική τυραννία.

Μπορούμε επίσης να δούμε ότι ο ιός COVID δεν ήταν παρά ένα μέσο για την εξυπηρέτηση αυτού του σκοπού, ο οποίος δίνει σταδιακά τη θέση του σε έναν άλλο στόχο: την καταπολέμηση της απειλής για την υγεία από την υπερθέρμανση του πλανήτη, για την οποία η ίδια παγκοσμιοποιητική ελίτ ζητά τώρα να επιβληθούν κυρώσεις σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερα από 200 ιατρικά περιοδικά (στα οποία συμπεριλαμβάνονται το Lancet, το New England Journal of Medicine -NEJM, September 5, 2021- και το The British Medical Jpurnal - BMJ) δημοσίευσαν ταυτόχρονα την ίδια έκκληση της σύνταξής τους για «αλλαγές σε ολόκληρη την κοινωνία» στο όνομα της διάσωσης του περιβάλλοντος. Είναι ενδιαφέρον ότι ένας από τους συγγραφείς, ο Richard Smith, είναι πρόεδρος της Επιτροπής «Lancet on the Value of Death». Όπως σημείωσε ο Breggin:

«Είναι αρκετά εκπληκτικό και σηματοδοτεί ότι τα Lockdown, τα διαβατήρια και άλλες καταχρήσεις εξουσίας θα συνεχίζονται και θα ενισχύονται καθώς οι άνθρωποι θα κατανοούν την απάτη πίσω από την COVID-19. Μια τέτοια θεαματικά συντονισμένη προσπάθεια για να υιοθετούν τα διεθνούς κύρους ιατρικά περιοδικά παγκοσμιοποιητικούς στόχους για την ανθρωπότητα είναι εκπληκτική και απαιτεί εξηγήσεις από τις αποκαλύψεις στο βιβλίο μας ».

Το βιβλίο «COVID-19 and the Global Predators» εκδίδεται από τον συγγραφέα και είναι διαθέσιμο προς το παρόν μόνο στο wearetheprey.com. Σε 650 σελίδες, διαγράφει το πώς φτάσαμε ως εδώ, από την αρχή μέχρι το τέλος της . Έχει επίσης ένα λεπτομερές ευρετήριο, ώστε να μπορείτε να αναζητήσετε ονόματα και οργανισμούς.


  Τα άρθρα που δημοσιεύονται   εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της ertopen.com .