ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ m-RNA

Η Professor Dolores Cahill  αντιπρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής της Πρωτοβουλίας Καινοτόμων Φαρμάκων (ΙΜΙ), μιας εταιρικής σχέσης μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της βιομηχανίας φαρμάκων για την προώθηση νέων φαρμάκων, καθηγήτρια ιατρικής στο UCD(University College Dublin) μετά από τις παρακατω δηλώσεις  που θα δούμε τις ζητήθηκε να παραιτηθεί από την θέση της πριν από έναν περίπου μήνα, διότι θεωρήθηκε πως αν ληφθούν κυριολεκτικά υπόψιν τότε θα πανικοβληθεί ο κόσμος!

 

Η κυρία Cahill η οποία συμμετείχε ως επιστήμονας σε κορυφαίες επιστημονικές επιτροπές της Ευρωπαϊκής ένωσης έκανε τις εξής δηλώσεις στο βίντεο που θα δείτε στο τέλος του άρθρου το οποίο ενώ είχε εκατομμύρια θεάσεις το youtube το απέσυρε συνοπτικά:

«Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών που έκαναν το εμβόλιο m-RNA θα πεθάνουν αυτόν τον Φεβρουάριο έως έναν χρόνο αργότερα .. οι μελέτες σε ζώα μας απέδειξαν πως θα πεθάνουν σε ποσοστό έως 50%. Ειδικά έως και το 80% των ανθρώπων που είναι στην ηλικιακή ομάδα από 45 ετών έως και 80 ετών θα έχουν σοβαρές επιπλοκές υγείας η θα πεθάνουν.»

«Αυτό που κάνει το εμβόλιο είναι να στήνει μία χρονική παγίδα στο ανοσοποιητικό σύστημα.»

«Πρώτο σύμπτωμα είναι ή αίσθηση αναφυλαξίας ακολουθεί αλλεργικό σοκ και το τρομερότερο είναι πως στην τελική φάση δεν θα έχεις αποκτήσει οποιαδήποτε ανοσία, όμως θα έχεις διεγείρει το ανοσοποιητικό σου σύστημα να επιτεθεί στον εαυτό σου, τον οποίο έχει ουσιαστικά μετατρέψει σε έναν μεταλλαγμένο οργανισμό, τον οποίο αναγνωρίζει σε κάθε σου κύτταρο όπου εγκαταστάθηκε το m-RNA ως εχθρό, με αποτέλεσμα το ανοσοποιητικό σου να σκοτώσει τα ίδια σου τα εσωτερικά όργανα .. συκώτι πνευμόνια νεφρά κλπ. και οι ασθενείς θα υποστούν σήψη και θα πεθάνουν σε μία εβδομάδα.»

 . VIDEOΗ καθηγήτρια Dolores Cahill υποσχέθηκε να «κατεδαφίσει» το κυρίαρχο «αφήγημα» της πανδημίας σε συνέντευξη με ακτιβιστή της άκρας δεξιάς

 

THE IRISH TIMES

Σάβ, 13 Ιουνίου 2020

Aoife Gallagher

 

https://www.irishtimes.com/news/ireland/irish-news/ucd-professor-asked-to-resign-from-eu-committee-over-covid-19-claims-1.4277698

 

 

Η καθηγήτρια Dolores Cahill ισχυρίστηκε ότι άτομα που αναρρώνουν από το Covid-19 αναπτύσσουν «ισόβια ανοσία». Φωτογραφία: Nick Bradshaw / The Irish Times

Η καθηγήτρια Dolores Cahill του University College Dublin (UCD), η οποία προεδρεύει του ευρωσκεπτιστικού κόμματος Eurosceptic Irish Freedom Party, κλήθηκε να παραιτηθεί από μια κορυφαία επιστημονική επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις απόψεις που πρόβαλε για την πανδημία Covid-19.

Σε μια συνέντευξη διάρκειας μίας ώρας με έναν δημοφιλή ακτιβιστή της άκρας δεξιάς στις 10 Μαΐου 2020, η οποία έχει προβληθεί εκατοντάδες χιλιάδες φορές, η καθηγήτρια Dolores Cahill υποσχέθηκε να «ξεφορτωθεί την αφήγηση» της πανδημίας.

Δεν απαιτείται κλείδωμα και κοινωνική απόσταση για να σταματήσει η εξάπλωση του ιού, είπε. Τα άτομα που αναρρώνουν, στη συνέχεια «θα είναι άνοσα για μια ζωή». Και οι θάνατοι και οι ασθένειες θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί με επιπλέον βιταμίνες, ισχυρίστηκε.

Τα άτομα με υποκείμενες καταστάσεις υγείας (όπως π.χ. η κυστική ίνωση), μπορούσαν ελεύθερα να συμμετάσχουν στην κοινωνία κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αφού πέρασαν μερικές εβδομάδες για να ενισχύσουν την ασυλία τους με αυτόν τον τρόπο, συνέχισε.

Η κα Cahill είπε ότι «οι πολιτικοί και τα μέσα ενημέρωσης» χρησιμοποιούν το Covid-19 «ως εργαλείο προπαγάνδας που προκαλεί φόβο για να προσπαθήσουν να αφαιρέσουν δικαιώματα από τους ανθρώπους, να τους κάνουν πιο άρρωστους και να επιβάλουν τους εμβολιασμούς σε όλους».

Ωστόσο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δήλωσε ότι οι ισχυρισμοί της κας Cahill, καθηγήτριας της μεταφραστικής ιατρικής στο UCD, θα μπορούσαν να προκαλέσουν «σημαντική βλάβη», εάν ληφθούν κυριολεκτικά.

 

'Μη συμβατό'

Μετά από αυτό, ζητήθηκε από την κα Cahill να παραιτηθεί από αντιπρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής της «Πρωτοβουλίας Καινοτόμων Φαρμάκων» (ΙΜΙ), μιας εταιρικής σχέσης μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της βιομηχανίας φαρμάκων για την προώθηση νέων φαρμάκων.

«Από τον Πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου και τον Εκτελεστικό Διευθυντή του ΙΜΙ ζητήθηκε από την καθηγήτρια Cahill ζήτησε να παραιτηθεί από τη θέση του αντιπροέδρου της ΙΜΙ», δήλωσε η επιτροπή στους The Irish Times. Ως ιδιώτης, η καθηγήτρια Cahill έχει το δικαίωμα να εκφράσει τις απόψεις της, αλλά ως αντιπρόεδρος της ΙΜΙ κρίνεται ότι οι αυτές δεν είναι συμβατές με τις επιστημονικές βάσεις της Πρωτοβουλίας Καινοτόμων Φαρμάκων», δήλωσε εκπρόσωπος της Επιτροπής.

Οι απόψεις της κα Cahill προκάλεσαν και την αντίδραση του Max Planck Institute for Molecular Genetics (MPIMG) του Βερολίνου, όπου εργάστηκε για 8 χρόνια, το οποίο αποστασιοποιήθηκε δηλώνοντας ότι με κανένα τρόπο δεν θα ήθελε να συσχετιστεί με τους ισχυρισμούς της.

Το ΙΜΙ επανέλαβε αυτά τα συναισθήματα, λέγοντας ότι «σοκαρίστηκαν» βλέποντας τις δηλώσεις της και ότι οι απόψεις της δεν αντικατοπτρίζουν εκείνες που διατηρεί το Covid-19 από το ΙΜΙ.

Ένας πρώην συνάδελφος της στο Max Planck, ο καθηγητής Hans Lehrach είπε ότι είναι «πραγματικά έκπληκτος» από τα σχόλια της κα Cahill: «Δεν έχω ιδέα γιατί λέει τέτοια πράγματα», είπε.

«Δεν υπάρχει απολύτως καμία απόδειξη ότι οι άνθρωποι που αναρρώνουν από την ασθένεια είναι άνοσο για τη ζωή», είπε, αντανακλώντας την κατανόηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για το θέμα.

Οι βιταμίνες και τα μέταλλα βοηθούν το ανοσοποιητικό σύστημα, αλλά ο κ. Lehrach είπε ότι «θα αμφισβητούσε πάρα πολύ» ότι θα υπερασπιζόταν τον ιό. Οι ευάλωτοι θα ήταν «αρκετά τρελοί» για να συμμετάσχουν ευρέως κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

 

Θεραπεία υδροξυχλωροκίνης

Η κ. Cahill υποστήριξε επίσης τη χρήση υδροξυχλωροκίνης για τη θεραπεία του Covid-19, κάτι που υποστηρίχθηκε επίσης από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ . Το φάρμακο, είπε, είναι «ασφαλές και αποτελεσματικό» στη θεραπεία της νόσου.

Ωστόσο, ο καθηγητής Lehrach είπε ότι θα ήταν «πολύ προσεκτικός» με την υδροξυχλωροκίνη, καθώς οι δοκιμές είχαν αποδείξει ότι είναι αναποτελεσματική ως θεραπεία και είναι γνωστό ότι προκαλεί θάνατο λόγω επιπλοκών της καρδιάς.

Η αρχική συνέντευξη έχει αφαιρεθεί έκτοτε από το YouTube , αλλά οι αναρτήσεις της μπορούν να βρεθούν εύκολα στο διαδίκτυο και έχουν φτάσει τις εκατοντάδες χιλιάδες προβολές. Η κα Cahill έδωσε πολλές παρόμοιες συνεντεύξεις από τότε.

Η κα Cahill είναι μέλος της σχολής της Ιατρικής Σχολής UCD, όπου είναι η συντονίστρια της ενότητας σε διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένου ενός διδάσκοντος σε φοιτητές ιατρικής του πρώτου έτους που ονομάζεται Science Medicine and Society.

Όταν ζητήθηκε σχολιασμός από το UCD, το πανεπιστήμιο επιβεβαίωσε ότι η κα Cahill είναι καθηγήτρια του πανεπιστημίου, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω τους ισχυρισμούς της, λέγοντας μόνο ότι είναι «οι απόψεις της».

STUDIES

Steps toward mapping the human vasculature by phage display

W Arap, MG Kolonin, M Trepel, J Lahdenranta, M Cardó-Vila, ...

Nature medicine 8 (2), 121-127

Toward optimized antibody microarrays: a comparison of current microarray support materials

P Angenendt, J Glökler, D Murphy, H Lehrach, DJ Cahill

Analytical biochemistry 309 (2), 253-260

Protein and antibody arrays and their medical applications

DJ Cahill

Journal of immunological methods 250 (1-2), 81-91

A method for global protein expression and antibody screening on high-density filters of an arrayed cDNA library

K Büssow, D Cahill, W Nietfeld, D Bancroft, E Scherzinger, H Lehrach, ...

Nucleic Acids Research 26 (21), 5007-5008

High throughput identification of potential Arabidopsis mitogen-activated protein kinases substrates

T Feilner, C Hultschig, J Lee, S Meyer, RGH Immink, A Koenig, A Possling, ...

Molecular & Cellular Proteomics 4 (10), 1558-1568

Next generation of protein microarray support materials:: Evaluation for protein and antibody microarray applications

P Angenendt, J Glökler, J Sobek, H Lehrach, DJ Cahill

Journal of chromatography A 1009 (1-2), 97-104

Protein arrays for gene expression and molecular interaction screening

G Walter, K Büssow, D Cahill, A Lueking, H Lehrach

Current opinion in microbiology 3 (3), 298-302

ProteomeBinders: planning a European resource of affinity reagents for analysis of the human proteome

MJ Taussig, O Stoevesandt, CAK Borrebaeck, AR Bradbury, D Cahill, ...

Nature methods 4 (1), 13-17

Proteomics: from protein sequence to function

SR Pennington, MJ Dunn

Garland Science

3D protein microarrays: performing multiplex immunoassays on a single chip

P Angenendt, J Glökler, Z Konthur, H Lehrach, DJ Cahill

Analytical chemistry 75 (17), 4368-4372

A nonredundant human protein chip for antibody screening and serum profiling

A Lueking, A Possling, O Huber, A Beveridge, M Horn, H Eickhoff, ...

Molecular & Cellular Proteomics 2 (12), 1342-1349

Large-scale plant proteomics

B Kersten, L Bürkle, EJ Kuhn, P Giavalisco, Z Konthur, A Lueking, ...

Functional Genomics, 133-141

Cell-free protein expression and functional assay in nanowell chip format

P Angenendt, L Nyarsik, W Szaflarski, J Glökler, KH Nierhaus, H Lehrach, ...

Analytical chemistry 76 (7), 1844-1849

Protein biochips: a new and versatile platform technology for molecular medicine

A Lueking, DJ Cahill, S Müllner

Drug Discovery Today 10 (11), 789-794

A system for dual protein expression in Pichia pastoris and Escherichia coli

A Lueking, C Holz, C Gotthold, H Lehrach, D Cahill

Protein Expression and Purification 20 (3), 372-378

Profiling humoral autoimmune repertoire of dilated cardiomyopathy (DCM) patients and development of a disease‐associated protein chip

S Horn, A Lueking, D Murphy, A Staudt, C Gutjahr, K Schulte, A König, ...

Proteomics 6 (2), 605-613

ICln, a novel integrin αIIbβ3-associated protein, functionally regulates platelet activation

D Larkin, D Murphy, DF Reilly, M Cahill, E Sattler, P Harriott, DJ Cahill, ...

Journal of Biological Chemistry 279 (26), 27286-27293

Profiling of alopecia areata autoantigens based on protein microarray technology

A Lueking, O Huber, C Wirths, K Schulte, KM Stieler, U Blume-Peytavi, ...

Molecular & cellular proteomics 4 (9), 1382-1390

Bacterial protein microarrays for identification of new potential diagnostic markers for Neisseria meningitidis infections

S Steller, P Angenendt, DJ Cahill, S Heuberger, H Lehrach, ...

Proteomics 5 (8), 2048-2055

A micro-scale process for high-throughput expression of cDNAs in the yeast Saccharomyces cerevisiae

C Holz, O Hesse, N Bolotina, U Stahl, C Lang

Protein expression and purification 25 (3), 372-378

[13] Construction and analysis of arrayed cDNA libraries

MD Clark, GD Panopoulou, DJ Cahill, K Büssow, H Lehrach

Methods in enzymology 303, 205-233

Calmodulin binding to the polybasic C-termini of STIM proteins involved in store-operated calcium entry

MC Bauer, D O’Connell, DJ Cahill, S Linse

Biochemistry 47 (23), 6089-6091

Drug profiling: knowing where it hits

A Merino, AK Bronowska, DB Jackson, DJ Cahill

Drug Discovery Today 15 (17-18), 749-756

Seeing better through a MIST: evaluation of monoclonal recombinant antibody fragments on microarrays

P Angenendt, J Wilde, G Kijanka, S Baars, DJ Cahill, J Kreutzberger, ...

Analytical chemistry 76 (10), 2916-2921

Vascular ligand-receptor mapping by direct combinatorial selection in cancer patients

FI Staquicini, M Cardó-Vila, MG Kolonin, M Trepel, JK Edwards, ...

Proceedings of the National Academy of Sciences 108 (46), 18637-18642

Generation of Arabidopsis protein chips for antibody and serum screening

B Kersten, T Feilner, A Kramer, S Wehrmeyer, A Possling, I Witt, MI Zanor, ...

Plant molecular biology 52 (5), 999-1010

Protein arrays and their role in proteomics

DJ Cahill, E Nordhoff

Proteomics of Microorganisms, 177-187

The impact of protein biochips and microarrays on the drug development process

C Huels, S Muellner, HE Meyer, DJ Cahill

Drug discovery today 7 (18), S119-S124

Ethanol modulates apolipoprotein B mRNA editing in the rat.

PP Lau, DJ Cahill, HJ Zhu, L Chan

Journal of lipid research 36 (10), 2069-2078

A human cDNA expression library in yeast enriched for open reading frames

C Holz, A Lueking, L Bovekamp, C Gutjahr, N Bolotina, H Lehrach, ...

Genome research 11 (10), 1730-1735

Characterization of the bionano interface and mapping extrinsic interactions of the corona of nanomaterials

DJ O'connell, FB Bombelli, AS Pitek, MP Monopoli, DJ Cahill, KA Dawson

Nanoscale 7 (37), 15268-15276

Assessment of the humoral immune response to cancer

MA Murphy, JJ O'Leary, DJ Cahill

Journal of proteomics 75 (15), 4573-4579

Integrated protein array screening and high throughput validation of 70 novel neural calmodulin-binding proteins

DJ O'Connell, MC Bauer, J O'Brien, WM Johnson, CA Divizio, SL O'Kane, ...

Molecular & cellular proteomics 9 (6), 1118-1132

Identification of a high-affinity network of secretagogin-binding proteins involved in vesicle secretion

MC Bauer, DJ O'Connell, M Maj, L Wagner, DJ Cahill, S Linse

Molecular BioSystems 7 (7), 2196-2204

Diagnostic and prognostic biomarker discovery strategies for autoimmune disorders

DS Gibson, J Banha, D Penque, L Costa, TP Conrads, DJ Cahill, ...

Journal of proteomics 73 (6), 1045-1060

Bridging genomics and proteomics

DJ Cahill, E Nordhoff, J O’Brien, J Klose, H Eickhoff, H Lehrach

Proteomics: from protein sequence to function. BIOS Scientific Publishers …

Protein arrays: a high-throughput solution for proteomics research?

DJ Cahill

Trends in biotechnology 18, 47-51

Mouse protein arrays from a TH1 cell cDNA library for antibody screening and serum profiling

C Gutjahr, D Murphy, A Lueking, A Koenig, M Janitz, J O'Brien, B Korn, ...

Genomics 85 (3), 285-296

Proteomic analysis and discovery using affinity proteomics and mass spectrometry

N Olsson, C Wingren, M Mattsson, P James, D O'Connell, F Nilsson, ...

Molecular & Cellular Proteomics 10 (10), M110. 003962

Epitope presentation is an important determinant of the utility of antigens identified from protein arrays in the development of autoantibody diagnostic assays

MA Murphy, DJ O'Connell, SL O'Kane, JK O'Brien, S O'Toole, C Martin, ...

Journal of proteomics 75 (15), 4668-4675

Highly sensitive toxin microarray assay for aflatoxin B1 detection in cereals

A Beizaei, SL O'Kane, A Kamkar, A Misaghi, G Henehan, DJ Cahill

Food Control 57, 210-215

Molecular cloning of a cDNA coding for GTP cyclohydrolase I from Dictyostelium discoideum

K WITTER, DJ CAHILL, T WERNER, I ZIEGLER, W RÖDL, A BACHER, ...

Biochemical Journal 319 (1), 27-32

Generation of minimal protein identifiers of proteins from two‐dimensional gels and recombinant proteins

F Schmidt, A Lueking, E Nordhoff, J Gobom, J Klose, H Seitz, V Egelhofer, ...

Electrophoresis 23 (4), 621-625

A Dual-Expression Vector Allowing Expression in E. coli and P. pastoris, Including New Modifications

A Lueking, S Horn, H Lehrach, DJ Cahill

E. coliGene Expression Protocols, 31-42

Ligand-directed targeting of lymphatic vessels uncovers mechanistic insights in melanoma metastasis

DR Christianson, AS Dobroff, B Proneth, AJ Zurita, A Salameh, ...

Proceedings of the National Academy of Sciences 112 (8), 2521-2526

Protein microarrays-a tool for the post-genomic era

A Lueking, Z Konthur, H Eickhoff, K Bussow, H Lehrach, DJ Cahill

Current Genomics 2 (2), 151-159

Novel method for the identification of clones conferring a desired biological property from an expression library

D Cahill, K Bussow, G Walter, H Lehrach, W Nietfeld

US Patent App. 11/045,173

Optimized autoantibody profiling on protein arrays

SL O’Kane, JK O’Brien, DJ Cahill

Protein Microarrays, 331-341

Probing calmodulin protein–protein interactions using high-content protein arrays

DJ O’Connell, M Bauer, S Linse, DJ Cahill

Protein Microarrays, 289-303

High throughput identification of potential Arabidopsis mitogen-activated protein kinase substrates

T Feilner

Methods Enzymol. 414, 300-316

Protein networks involved in vesicle fusion, transport, and storage revealed by array-based proteomics

M Bauer, M Maj, L Wagner, DJ Cahill, S Linse, DJ O’Connell

Network Biology, 47-58

Method for identifying and/or characterizing a (poly) peptide

D Cahill, E Bordhoff, J Klose, H Eickhoff, F Schmidt, H Lehrach

US Patent App. 10/203,334

Method for identifying and/or characterizing a (poly) peptide

D Cahill, E Nordhoff, J Klose, H Eickhoff, F Schmidt, H Lehrach

US Patent App. 12/036,525

Protein Biochips in the Proteomic Field

A Lücking, DJ Cahill

Methods and Principles in Medicinal Chemistry

Catching function in action

JD Hoheisel, D Cahill

Current Opinion in Chemical Biology 6 (1), 11-12

Novel method for the preselection of shotgun clones of the genome or a portion thereof of an organism

U Radelof, H Lehrach, S Hennig, M Steinfath, F Francis, A Poustka, ...

US Patent App. 09/277,689

ProteomeBinders: planning a European resource of affinity reagents for analysis of the human proteome (vol 4, pg 13, 2007)

MJ Taussig, O Stoevesandt, CAK Borrebaeck, AR Bradbury, D Cahill, ...

Nature Methods 4 (2), 126-126

High throughput tools for gene identification and functional gene analysis

H Lehrach, S Meier-Ewert, M Clark, G Panopoulou, A Poustka, U Radelof, ...

Nucleic Acids Symposium Series, 7-10

Novel method for the identification of clones conferring a desired biological property from an expression library

D Cahill, K Büssow, G Walter, H Lehrach, W Nietfeld

US Patent App. 12/473,813

Multiple spotting technology; Performing multiplex assays on a single microarray

P Angenendt, J Hoheisel, D Cahill, H Lehrach, J Gloekler

Molecular & Cellular Proteomics 4 (8), S330-S330

Proteomics of microorganisms: fundamental aspects and application

DJ Cahill, P Cash, SJ Cordwell, M Hecker, HE Meyer, M Mreyen, ...

Springer Science & Business Media

Analyse der Genexpression von humanen T-Lymphocyten und Natural Killer-Zellen mittels Oligonucleotid Fingerprinting

J Illiger

Biomarker Selection in Early Ovarian Cancer

JJ O'Leary, S O'Kane, S O'Toole, JK O'Brien, SR Pennington, DJ Cahill

LABORATORY INVESTIGATION 96, 299A-299A

Noninvasive Early Biomarkers in Ovarian Cancer

SA O’Toole, E Ancuta, R Langhe, DJ Cahill, M Murphy, C Martin, ...

Noninvasive Molecular Markers in Gynecologic Cancers, 303

702: Pathway analysis of ovarian cancer

SL O’Kane, MA Murphy, F O’Hannigan, S O’Toole, JJ O’Leary, DJ Cahill

European Journal of Cancer, S169

Anti-Ribosomal-Phosphoprotein Autoantibodies Penetrate Into Neuronal Cells Via Neuron Growth Associated Protein (GAP43)

S Kivity, Y Shoenfeld, M Zusev, I Slutsky, DJ Cahill, SL O'Kane, ...

ARTHRITIS AND RHEUMATISM 65, S272-S272

Identification of Circulating Autoantibodies as Novel Ovarian Cancer Biomarkers

MA Murphy, DJ O'Connell, JK O'Brien, S O'Toole, SL O'Kane, C Martin, ...

LABORATORY INVESTIGATION 92, 455A-455A

Nanotechnology and protein arrays: recent developments: IL 7.1-2

D Cahill

The Febs Journal 276

International Symposium on High Performance Proteomics 2007: A contribution to Proteomics May 14–16, 2007 Dortmund, Germany

M Hamacher, P Grünewald, K Rammert, NP Bustamante, T Hardt, ...

Proteomics 7 (19), 3432-3435

miRNA signatures in primary versus recurrent ovarian cancers

SA O'Toole, A Laios, B Sheppard, N Gleeson, T D'Arcy, E McGuinness, ...

LABORATORY INVESTIGATION 87, 209A-209A

Recurrence in ovarian cancer; A transcriptomic approach

A Laios, SA O'Toole, B Sheppard, N Gleeson, T D'Arcy, E McGuinness, ...

LABORATORY INVESTIGATION 87, 204A-204A

Erratum: Detection of minor drug-resistant populations by parallel allele-specific sequencing (Nature Methods)

MJ Taussig, O Stoevesandt, CAK Borrebaeck, AR Bradbury, D Cahill, ...

Nature Methods 4 (2)

Correction: Corrigendum: ProteomeBinders: planning a European resource of affinity reagents for analysis of the human proteome

MJ Taussig, O Stoevesandt, CAK Borrebaeck, AR Bradbury, D Cahill, ...

Nature Methods 4 (2), 187-187

Recent applications of protein chips in biomarker discovery

DJ Cahill

MOLECULAR & CELLULAR PROTEOMICS 5 (10), S84-S84

High-density protein and antibody arrays: S4. 3-2

D Cahill

The Febs Journal 273

A Quick Method for Identifying the Molecular Targets of Potentially Diagnostic New Monoclonal Antibodies Using Protein Array Technology.

R Barry, D Murphy, S Ip Cho, J Cordell, M Jones, H Roberton, D Cahill, ...

Blood, The Journal of the American Society of Hematology 106 (11), 2818-2818

Identification and characterisation of putative lymphoma markers using protein array technology

D Murphy, S Cho, E Gould, C Hong, D Alsammarae, D Cahill

MOLECULAR & CELLULAR PROTEOMICS 4 (8), S122-S122

Combined protein/antibody microarrays for investigation of bacterial meningitis

J Kreutzberger, S Steller, D Cahill, H Lehrach, Z Konthur

MOLECULAR & CELLULAR PROTEOMICS 4 (8), S333-S333

Metabolic syndrome biomarker discovery by surface-enhanced laser desorption/ionisation time-of-flight mass spectrometry

E Cummins, W Gallagher, E O'Brien, G Cagney, A Stanton, D Cahill

MOLECULAR & CELLULAR PROTEOMICS 4 (8), S145-S145

Generation and recent applications of protein and antibody arrays: L2-004

D Cahill

The Febs Journal 272

Analyse von Neisseria meningitidis mit Protein Microarrays

S Steller

Protein arrays

D Murphy, DJ Cahill

Encyclopedia of Genetics, Genomics, Proteomics and Bioinformatics

HEMOSTASIS, THROMBOSIS, AND VASCULAR BIOLOGY-Characterization of the proteins released from activated platelets leads to localization of novel platelet proteins in human …

JA Coppinger, G Cagney, S Toomey, T Kislinger, O Belton, ...

Blood 103 (6), 2096-2104

GABI–The German Plant Genome Research Program Progress Report 1999–2004

B Kersten, T Feilner, A Kramer, A Possling, S Wehrmeyer, H Lehrach, ...

GABI managing office· Dr. Jens Freitag· Dr. Saskia Dombrowski

GENOMICS, PROTEOMICS, AND BIOINFORMATICS-ICln, a Novel Integrin aIIbbs-Associated Protein, Functionally Regulates Platelet Activation.

D Larkin, D Murphy, DF Reilly, M Cahill, E Sattler, P Harriott, DJ Cahill, ...

Journal of Biological Chemistry 279 (26), 27286-27293

Mass spectrometric detection of proteins secreted by activated platelets

JA Coppinger, G Cagney, D Cahill, DJ Fitzgerald, PB Maguire

ARTERIOSCLEROSIS THROMBOSIS AND VASCULAR BIOLOGY 23 (5), A2-A2

Protein arrays: Potential diagnostic tool?

DJ Cahill

The Journal of Gene Medicine 5 (3), S6-S6

Generation and applications of high density protein arrays

DJ Cahill

BRITISH JOURNAL OF PHARMACOLOGY 135

Proteomics and two-dimensional electrophoresis-Generation of minimal protein identifiers of proteins from two-dimensional gels and recombinant proteins

F Schmidt, A Lueking, E Nordhoff, J Gobom, J Klose, H Seitz, V Egelhofer, ...

Electrophoresis-An International Journal 23 (4), 621-625

Vectors and methods for dual protein expression in pichia pastoris and escherichia coli

A LÜKING, C Holz, H Lehrach, D Cahill

High Density DNA and Protein Arrays, Generation and Applications

DJ Cahill

Supramolecular Structure and Function 7, 195-202

Thomas C. Diller, Nguyen-Huu Xuong, and Susan S. Taylor

K Johnston, A Clements, RN Venkataramani, RC Trievel, R Marmorstein, ...

Studies on the production, characterisation and applications of monoclonal antibodies and antibody-based conjugates

DJ Cahill

Dublin City University

redundant

DJ Cahill

Bridging genomics with proteomics: DNA and protein analysis on arrays

W Nietfeld, A Malik, N Tandon, L Nyarsik, M Horn, T Przewieslik, E Rohlfs, ...

«arrays: a high-throughput on for proteomics research?

DJ Canili

mass spectrometry 17, 676-682

Marktübersicht: Biochips Protein-Microarrays–Technologie und Anwendungen

A Lueking, C Hüls, HE Meyer, DJ Cahill

L2 Microarrays for Proteome Analysis

DJ Cahill

The Role of Pathway Analysis in Biomarker Selection for Ovarian Cancer

SL O’Kane, MA Murphy, F O'Hannigan, S O’Toole, SR Pennington, ...

Apoptosis 13 (15), 6

Identification of a high-affinity network of secretagogin-binding proteins involved in vesicle secretion-Supplementary information

MC Bauer, DJ O’Connell, M Maj, L Wagner, DJ Cahill, S Linse

Identification of Novel Ovarian Cancer Biomarkers by Profiling the Autoantibody Repertoire

SL O’Kane, MA Murphy, JK O’Brien, S O’Toole, SR Pennington, ...