Πέθανε η αδερφή του Τζορτζ Μάικλ στην επέτειο του θανάτου του

Πέθανε η αδερφή του Τζορτζ Μάικλ στην επέτειο του θανάτου του

Νεκρή ανήμερα των Χριστουγέννων και ακριβώς στην τρίτη επέτειο θανάτου του αδερφού της, Τζορτζ Μάικλ, βρέθηκε η αδελφή του Μέλανι Παναγιώτου.   

Η Μέλανι Παναγιώτου, 55 χρόνων, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στο Χάμπστεντ του βορειοδυτικού Λονδίνου από τη μεγαλύτερη αδελφή της, Γιόντα ενώ τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστά.

Εκπρόσωπος της οικογένειας επιβεβαίωσε το συμβάν στα βρετανικά μέσα: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως η Μέλανι έφυγε από κοντά μας τόσο τραγικά και αιφνίδια. Θα θέλαμε να ζητήσουμε σεβασμό στην ιδιωτικότητα της οικογένειας, σ’ αυτή την εξαιρετικά θλιβερή στιγμή. Δεν υπάρχουν περαιτέρω σχόλια». 

«Η Αστυνομία κλήθηκε από την Υπηρεσία Πρώτων Βοηθειών στις 19.35 της Τετάρτης, 25 Δεκεμβρίου, μετά την αναφορά για τον αιφνίδιο θάνατο γυναίκας, ηλικίας γύρω στα 50. Ο θάνατος δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος. Αναμένεται έκθεση του ιατροδικαστή για τις συνθήκες», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Μητροπολιτική Αστυνομία. 

Η Παναγιώτου είχε ιδιαίτερα στενή σχέση με τον διάσημο αδελφό της, τον οποίο αποκαλούσε Yog. Μόλις τον Νοέμβριο, μιλώντας στην εφημερίδα Big Issue για το φιλμ Last Christmas - τη ρομαντική κομεντί με πρωταγωνίστρια την Εμίλια Κλαρκ που ενέπνευσε το ομώνυμο, διάσημο κομμάτι  του μικρού αδερφού της - έλεγε: «Όπως γνωρίζετε πολλοί από εσάς, ο Yog λάτρευε τα Χριστούγεννα και του άρεσε πολύ ιδέα αυτού του φιλμ. Είμαι σίγουρη πως θα χαίρεται βλέποντας το εκπληκτικά φωτεινό χαμόγελο της Εμίλια (Κλαρκ), κάτι που οι δύο τους μοιράζονται».

Υπενθυμίζεται πως ο Τζορτζ Μάικλ πέθανε τα Χριστούγεννα του 2016 σε ηλικία 53 ετών. Στην καριέρα του, ο Γιώργος Κυριάκος Παναγιώτου, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, είχε πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους.


πηγή tvxs

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54