Δριμεία επίθεση ΑΝΕΛ στον Στ. Θεοδωράκη

Δριμεία επίθεση στον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, απαντώντας στις βολές του κ. Θεοδωράκη, που χαρακτήρισε τους ΑΝΕΛ ακροδεξιά συνιστώσα της κυβέρνησης.
«Ο κατά φαντασίαν ...πρωταγωνιστής που επί 25ετία υπηρέτησε με ιδιαίτερο ζήλο το σάπιο κομματικό κατεστημένο με την ιδιότητα του δημοσιογράφου, και συναγελαζόταν τους εκπροσώπους της σαπίλας που οδήγησε τη χώρα στο σκοτάδι και την καταστροφή, έχει το περίσσιο θράσος να κάνει υποδείξεις στον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα με ποιους θα συνεργάζεται» σημείωσε η κ. Χρυσοβελώνη. 

«Ο κατά φαντασίαν ...πρωταγωνιστής που φιλοτεχνούσε με θέρμη τα πορτρέτα αρχηγών ... «μεγάλου πολιτικού διαμετρήματος», όπως του αλήστου μνήμης Γιώργου Παπανδρέου, εκλιπαρεί για μια καρέκλα στη σημερινή κυβέρνηση, πρόσθεσε.

«
Τον ενοχλεί αφάνταστα η συμμετοχή και στήριξη του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου σ' αυτή την κυβέρνηση που στόχο έχει να βγάλει τη χώρα από τα καταστροφικά μνημόνια.
Από υπηρέτης του σάπιου πολιτικού κατεστημένου κατάντησε εκφραστής των νέων σεναρίων αποστασίας. Είναι επειδή αγνοεί τόσο τη λαϊκή εντολή όσο και τη σύγχρονη πολιτική ιστορία του τόπου».

Πηγή: naftemporiki.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54