Γ. Ψαριανός: H κυβέρνηση κατέθεσε νομοσχέδιο για την επαναλειτουργία της Ε.Ρ.Τ., όπως λειτουργούσε, με όλη της την «αφρόκρεμα»

Εκδήλωση στη Νέα Ιωνία Αττικής πραγματοποίησε το ΠΟΤΑΜΙ.

Παίρνοντας τον λόγο ο βουλευτής κ. Ψαριανός, είπε μεταξύ άλλων πως: «Φτάσαμε στο σημείο να είμαστε σήμερα μονάχοι! Έπρεπε προ πολλού, δεκαετίες τώρα, να είχαμε αποφασίσει: ποιοι είμαστε, τι θέλουμε και πού πάμε! Πλέον δεν έχουμε άλλον χρόνο! Ή θα αποφασίσουμε τώρα αν θέλουμε να γίνουμε σαν τις λατινοαμερικανικές χώρες, την ένωση Βιετνάμ-Καμπότζης-Λάος ή σαν την Ινδονησία με τις Φιλιππίνες ή να παραμείνουμε στην ευρωπαϊκή μας προοπτική.

Να σηκωθεί κάποιος και να το πει! Η κυβέρνηση έχει δύο πράγματα να κάνει! Δεν έχει τρίτο! Ή θα συγκρουστεί έξω ή θα συγκρουστεί μέσα! Αυτά που ζούμε είναι πρωτοφανή. Η κυβέρνηση συμπλήρωσε ήδη δύο μήνες στην εξουσία και δεν έχει πάρει κανένα απολύτως μέτρο για ο,τιδήποτε, και το πρώτο νομοσχέδιο που κατέθεσε ήταν αυτό της επαναλειτουργίας της Ε.Ρ.Τ., όπως λειτουργούσε, με όλη της την «αφρόκρεμα»! Αν όμως δεν προχωρήσουμε σε κάποιες συγκεκριμένες μεταρρυθμίσεις, που δεν θα αποδώσουν άμεσα αλλά μακροπρόσθεσμα, δεν υπάρχει περίπτωση να τη γλιτώσουμε.».


Το πλήρες ρεπορτάζ έχει αναρτηθεί στο http://www.ionianet.gr/content.php?id=10856
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 04/04/2015 - 23:52