Παραίτηση Αβραμόπουλου από την αντιπροεδρία: Να τελειώνουμε με τη φοβική ΝΔ

Την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ έθεσε στη διάθεση της ηγεσίας ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «είναι η ώρα να βγουν μπροστά τα νέα στελέχη της παράταξης» και πως «πρέπει να τελειώσουμε σήμερα με τη φοβική Νέα Δημοκρατία».

Η ακριβής δήλωση της παραίτησης του Δ. Αβραμόπουλου έχει ως εξής:
«Επιθυμώ εδώ να δηλώσω ότι λόγω της συνεχούς ενασχόλησής μου με τα ευρωπαϊκά θέματα σε καθημερινή βάση και με το βάρος της ευθύνης ενός εκ των ισχυρότερων πολιτικών χαρτοφυλακίων της ΕΕ, θέτω σήμερα στη διάθεση του Αντιπρόεδρου και της παράταξης την τιμητική θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ, ώστε αυτή σε αυτό το στάδιο που ακολουθεί να καλυφτεί από ένα στέλεχος που θα είναι κοντά και καθημερινά στον αγώνα της παράταξης μας.

Θεωρώ επίσης ότι η κάλυψη και της δεύτερης θέση Αντιπροέδρου από έναν εκπρόσωπο της νέας γενιάς θα ήταν ουσιαστική και χρήσιμη. Είναι ώρα να γεφυρώσουμε τις γενιές σε αυτήν την παράταξη. Εγώ από τις Βρυξέλλες θα είμαι μαζί σας και εδώ. Πρέπει να τελειώσουμε σήμερα με τη φοβική Νέα Δημοκρατία».

Η παραίτηση του Δ. Αβραμόπουλου έρχεται στον απόηχο της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, όπου υπογράμμισε ότι το θέμα για την αλλαγή ηγεσίας στην παράταξει έχει κλείσει πλέον οριστικά.

πηγή : tvxs.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54