ΑΝΕΛ: Ωμός πολιτικός εκβιασμός η κίνηση Ντράγκι

Για ορισμένους κύκλους του «ευρωπαϊκού ιερατείου» οι οποίοι με κάθε είδους «προειδοποιήσεις» και απειλές «απαιτούν από την κυβέρνηση απόλυτη συμμόρφωση και υποταγή στις αξιώσεις τους» κάνει λόγο, σε δήλωσή της, η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
 
Όπως σημειώνει συγκεκριμένοι κύκλοι συντηρούν και επιτείνουν το κλίμα αβεβαιότητας όχι μόνο για το μέλλον της κυβέρνησης, αλλά και για το μέλλον της Ελλάδας μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Αποκορύφωμα ήταν η απόφαση του κ. Ντράγκι, παραμονές του νέου Eurogroup, να μην άρει την εξαίρεση αποκλειστικά και μόνο για τα ελληνικά ομόλογα, κίνηση που στην ουσία συνιστά ωμό πολιτικό εκβιασμό», προσθέτει.

Για «ενέργειες και κινήσεις που απέχουν έτη φωτός από αρχές και αξίες όπως η κοινοτική αλληλεγγύη» και για «θανάσιμη παγίδα ασφυξίας σε βάρος της ελληνικής κυβέρνησης ενόψει του νέου Eurogroup, μιλάει επίσης η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. «Θέλουν να έχουν πιασμένη την Ελλάδα από το λαιμό!», καταλήγει, ενώ ασκεί κριτική στην ηγεσία της Ν.Δ. για «συντονισμό σ' αυτό το κλίμα των πιέσεων και της οικονομικής ασφυξίας σε βάρος της χώρας μας», τονίζει.
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 07/03/2015 - 15:25