Καμία παρουσία υποψήφιου της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στον τηλεοπτικό σταθμό BEST - Συκοφαντούσε τον αγώνα της ΕΡΤ

Η ΤΕ Μεσσηνίας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε ανακοίνωσή της για τον τηλεοπτικό σταθμό BEST, αναφέρει:


"Ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου και του νόμιμου δικαιώματος των κομμάτων να προβάλουν τις θέσεις τους μέσα από τα Μ.Μ.Ε., η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Μεσσηνίας δηλώνει ότι δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματός της για προβολή των θέσεών της μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό BEST.

Αρνούμαστε να συμμετέχουμε σε οποιαδήποτε προεκλογική εκπομπή του συγκεκριμένου καναλιού, το οποίο αποτελεί το μακρύ χέρι της ακροδεξιάς κυβέρνησης Σαμαρά στο νομό μας, που επανειλημμένα έχει στηρίξει την εγκληματική νεοναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής και που έχει κρατήσει εχθρική στάση μέσα από τα ρεπορτάζ του απέναντι στο αντιφασιστικό κίνημα στην πόλη μας. Δεν ξεχνάμε επίσης και τον βρόμικο ρόλο που έπαιξε η τηλεόραση του BEST στο κλείσιμο της ΕΡΤ, κατασυκοφαντώντας τους εργαζομένους της μέσα από τα δελτία ειδήσεων, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη διάλυση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

Εμείς, ως αντισυστημική αριστερά, δεν είμαστε διατεθειμένοι για λίγα λεπτά δημόσιας προβολής να πάμε κόντρα στις αρχές μας και να εμφανιστούμε σε τηλεοπτικά μέσα που έχουν παίξει και που παίζουν έναν τέτοιο ρόλο στην τοπική κοινωνία.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον ηρωικό αγώνα των παράνομα απολυμένων εργαζόμενων της ΕΡΤ για μια πραγματικά ελεύθερη αυτοδιαχειριζόμενη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Θα συνεχίσουμε τον προεκλογικό μας αγώνα με τα μέσα που διαθέτουμε, κυρίως με το να ερχόμαστε σε άμεση επαφή με το λαό".

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54