Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ τη Δευτέρα 19/1/2015 στις 6 μμ - Θέατρο ΔΙΑΝΑ

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική της εκδήλωση τη Δευτέρα 19/1/2015 στις 6.00 μμ στο θέατρο ΔΙΑΝΑ, Ιπποκράτους 7, Αθήνα.

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα των πολιτικών εκδηλώσεων του συνδυασμού για σήμερα Παρασκευή 16/1/2015.


Προεκλογική εξόρμηση στο νοσοκομείο Αγ.Όλγα, στη Νέα Ιωνία, πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με τη συμμετοχή του Γιάννη Αγγελόπουλου μέλους της Κεντρικής Συντονιστικής Επιτροπής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και υποψήφιου βουλευτή στη Β'Αθήνας.


Η ανάγκη για αύξηση της χρηματοδότησης, προσλήψεις και ξανάνοιγμα των νοσοκομείων που έκλεισαν ήταν τα ζητήματα που επικράτησαν στις συζητήσεις με τους εργαζόμενους. Κοινός τόπος ήταν η ανάγκη για συνέχιση των συντονισμένων αγώνων κι από την επόμενη των εκλογών, προκειμένου να ανατραπεί η δραματική κατάσταση που οδήγησαν οι μνημονιακές πολιτικές, τη δημόσια Υγεία.


“Και στο Αγ.Ολγα οι υπουργοί Yγείας αυτής της κυβέρνησης σαν τον Αδωνι Γεωργιάδη βρήκαν την υποδοχή και την αντίσταση που τους άξιζε, όταν προσπάθησαν να κάνουν τις φιέστες τους. Tην ώρα που διέλυαν την δημόσια Yγεία και περίθαλψη, που κλείνανε το Πατησίων και το 7ο ΙΚΑ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ήταν και τότε δίπλα με αυτό τον κόσμο που έδινε την μάχη. Οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι να μαυρίσουν μαζικά Σαμαρά και Βενιζέλο, θέλουν να απαντήσουν στους εκβιασμούς και τις απειλές της πιο μισητής κυβέρνησης, της Tρόικας και των καπιταλιστών και πάνω απο όλα αναζητούν το πως θα πάρουμε πίσω όλα όσα μας άρπαξαν, μισθούς , δουλειές, κλειστά νοσοκομεία και δομές πρόνοιας. Με δυνατή ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μπορούμε να επιβάλουμε ότι οι αγώνες μας, που ρίξανε και την κυβέρνηση Σαμαρά δεν θα μείνουν στα μισά του δρόμου, αλλά θα τα πάρουν όλα πίσω και θα φτάσουν ακόμα πιο μακριά , μέχρι την συνολική αντικαπιταλιστική ανατροπή” δήλωσε ο Γιάννης Αγγελόπουλος στο τέλος της περιοδείας.
Περιοδεία στο Βρεφοκομείο της Αθήνας πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Σε δήλωσή του ο Πέτρος Κωνσταντίνου υποψήφιος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ - MAΡΣ στην Α' Αθήνας τόνισε: (https://www.youtube.com/watch?v=zurL-ssFlsY&feature=youtu.be)

"Στην περιοδεία στο Δημοτικό Βρεφοκομείο είδαμε για άλλη μια φορά την ανησύχια των εργαζόμενων για τις δουλιές τους και για το μέλλον τωψν παιδικών σταθμών και του ίδιου του βρεφοκομείου. Το βρεφοκομείο είναι ένα από τα κλασικότερα παραδείγματα του τι σημαίνουν οι περικοπές, οι πολιτικές των μνημονίων και όλα αυτά που ζήσαμε με την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Άγριες περικοπές, χωρίς συμβάσεις για τους εργαζόμενους, δεν υπάρχουν τρόφιμα στους παιδικούς σταθμούς και όλα εξαρτώνται από τους χορηγούς και τις φιλανθρωπίες, ενώ εδώ θα έπρεπε να υπάρχει η δυνατότητα να μπορεί το ίδιο το Βρεφοκομείο να κάνει προμήθειες και να προσφέρεται ποιοτικό φαγητό σε όλα τα παιδιά.

Θέλουμε τους παδικούς σταθμούς, τους έχουν ανάγκη αυτοί που έχουν πραγματικά φτωχύνει, γι'αυτό και ζητάμε περισσότερες θέσεις για παιδιά και περισσότερες προσλήψεις εργαζόμενων για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στον όγκο της δουλειά. Έχουμε να δώσουμε αυτή τη μεγάλη μάχη.
Εδώ ακριβώς είναι η σημασία της διαγραφής του χρέους για να μπορούμε να εξασφαλίσουμε αυτά τα λεφτά, για τις πραγματικές ανάγκες των εργαζόμενων, των ανέργων, των φτωχών.
Γι' αυτό η ΑΝΤΑΡΣΥΑ μαζί με τους εργαζόμενους θα δώσει αυτή τη μάχη.
Καλούμε τους εργαζόμενους του Δήμου να θυμηθούν την μεγάλη κατάληψη στο Δημαρχείο της Αθήνας που εξασφάλισε πως δεν θα γίνουν οι χιλιάδες πολύσεις που προγραμμάτιζε η κυβέρνηση με τις πλάτες του δημάρχου Καμίνη.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα είναι εκεί και την επόμενη μέρα στο πλευρό των εργαζόμενων ώστε να δώσει τη μάχη για μονιμοποίηση των συμβασιούχων, για επαναπρόσληψη των απολυμένων για νέες προσλήψεις με αξιοπρεπείς μισθούς και εργασιακά δικαιώματα".


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ INTRACOM - ΠΑΙΑΝΙΑ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΓΕΝΑΡΗ 2015


DEFENSE: ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ Γ4 στις 10:10


TELECOM: ΚΑΝΤΙΝΑ Α1 (υπόγειο) στις 11:30


INTRASOFT INTNL: ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ Β3 στις 12:50

 
Στους αγώνες και στις κάλπες

Με την Αριστερά της Ανατροπής

Για να αλλάξει η πολιτική κι όχι μόνο η κυβέρνηση

Για να πάρουμε πίσω όλα όσα μας λεηλάτησαν

Διαγραφή του Χρέους - Ρήξη με ευρώ - Ε.Ε.

Εργατικός Έλεγχος παντού

 

Θα μιλήσει:

·  ο ΠΑΝΟΣ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑΣ, υποψήφιος βουλευτής Β’ Αθήνας με το ψηφοδέλτιο ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. - Μ.ΑΡ.Σ., διευθυντής της εφημερίδας «ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», μέλος του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου (Π.Σ.Ο.) της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.


Παρεμβαίνει:

·   ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΥΛAΪΔΗΣ, υποψήφιος βουλευτής στην Αττική (υπόλοιπο) με το ψηφοδέλτιο ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α - Μ.ΑΡ.Σ., μέλος Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων Ομίλου INTRACOM, μέλος Π.Σ.Ο. ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54