ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ: «Όσες μηνύσεις και αγωγές κι αν καταθέσουν, οι κομμουνιστές δεν τρομοκρατούνται»

H ανακοίνωση της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας για την αγωγή βουλευτών της Χρυσής Αυγής κατά του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Σωτήρη Ζαριανόπουλου:

«Την Τετάρτη 19/11/2014 εκδικάζεται στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης η αγωγή αποζημίωσης που κατέθεσαν τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής (Γρέγος, Ματθαιόπουλος, Ζησιμόπουλος) κατά του Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Σωτήρη Ζαριανόπουλου.

Οι βουλευτές της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης (εκτός από την αντίστοιχη μήνυση που έχουν καταθέσει) με την αγωγή που συζητείται αύριο, ζητούν αποζημίωση 150.000 ευρώ γιατί ο Σ. Ζαριανόπουλος σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» στο Δήμο Θεσσαλονίκης, εν όψει της παρέλασης της 28ης  Οκτωβρίου 2012 και της απαίτησης των Χρυσαυγιτών ναζιστών να συμμετέχουν στον εορτασμό, δήλωσε το αυτονόητο, που σήμερα αποδεικνύεται από τις εξελίξεις και ομολογείται από τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας: «Οι ναζιστές της εγκληματικής Χρυσής Αυγής βρωμίζουν το τόπο και δεν έχουν καμιά θέση σε τέτοιες εκδηλώσεις».

Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική ακριβώς γιατί είναι ναζιστική. Δεν πρέπει να βρίσκουν τόπο να σταθούν σε κανένα χώρο δουλειάς, σε καμιά γειτονιά, πουθενά.

Όσες μηνύσεις και αγωγές κι αν καταθέσουν, να είναι βέβαιοι ότι οι κομμουνιστές δεν τρομοκρατούνται, δεν κάνουν πίσω».

Πηγή: ΚΚΕ

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18/11/2014 - 16:36