Στον εισαγγελέα κατέθεσαν Σκουρλέτης και Παππάς για το «χρηματισμό βουλευτών»

Στον εισαγγελέα κατέθεσαν την Πέμπτη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης και ο Νίκος Παππάς, διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, για τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών.

Ο Πάνος Σκουρλέτης δήλωσε ότι «η δικαιοσύνη πρέπει να αφήνεται ελεύθερη να κάνει το έργο της χωρίς παρεμβάσεις από οποιονδήποτε. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε το έργο της δικαιοσύνης. Οι υποκριτικές κραυγές, η κινδυνολογία και η προσπάθεια της κυβέρνησης για αντίστροφη της πραγματικότητας έχει ως στόχο να συγκαλύψει το φιάσκο που έχει υποστεί από τη δήθεν απομάκρυνση από το μνημόνιο και το ΔΝΤ» και τόνισε ότι «στον λάκκο που σκάβει η κυβέρνηση θα πέσει η ίδια. η χώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση η οποία θα μας βγάλει από την κρίση».

Την ερχόμενη εβδομάδα, ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθούν ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Κωνσταντόπουλος και ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Δραγασάκης. Επίσης, είναι πιθανό να κληθούν οι πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος. 
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54