Περιοδεία Καμμένου στη Λήμνο

Διήμερη επίσκεψη στη Λήμνο, το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Αυγούστου 2014, πραγματοποίησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος, μετά το προσκύνημά του στην Παναγία Σουμελά για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου και συναντήσεις εργασίας που είχε στην Θεσσαλονίκη.

Η επίσκεψη στη Λήμνο είχε ως κύριο αντικείμενο, σε επαφές του με Φορείς και σε σύσκεψη στο Δημαρχείο, το οξύτατο πρόβλημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού.

 

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έκανε την εξής δήλωση:

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε εδώ, στη Λήμνο, ένα νησί το οποίο αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις από την πολιτική που επιβάλλει η τρόικα και στην ελληνική ακτοπλοΐα. Είναι αδύνατον να συνεχιστούν οι περικοπές στα 100 εκατομμύρια ευρώ, που ήταν ο αρχικός προϋπολογισμός για τις άγονες γραμμές.

Έχουμε φτάσει πλέον σε σημείο να μην υπάρχουν καράβια από τη βόρειο Ελλάδα για τη Λήμνο και για άλλα νησιά του Αιγαίου, να έχουν υποβαθμιστεί οι υπηρεσίες του νησιού. Πρόκειται για μια πολιτική που οδηγεί σε αυτό που είπε η τρόικα από την πρώτη στιγμή, στην ερήμωση των νησιών.

Θα πούμε λοιπόν «όχι» στην ερήμωση των νησιών. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα αγωνιστούμε, μέσα και έξω από τη Βουλή, για να είμαστε δίπλα στους κατοίκους, ιδίως της νησιωτικής Ελλάδας».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54