Μ. Γλέζος: «Υπάρχει μεγάλη απόσταση από τα λόγια στην πράξη»

«Από τους κατηφείς ουρανούς των Βρυξελλών σας χαιρετώ», είπε ο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος σε επικοινωνία του το πρωί της Κυριακής με την πρωϊνή εκπομπή του Mega.

«Παρόλα ότι έχουν αλλάξει πάρα πολλά σε σχέση με το τι είχα συναντήσει πριν από 30 χρόνια στο ευρωκοινοβούλιο, ακόμη βρίσκεται κάτω από την επίδραση των κυρίαρχων οικονομικών συμφερόντων και των μονοπωλίων», είπε ο Μανώλης Γλέζος ο οποίος δέχθηκε ένα «μεγάλο εύγε» από τον Φαήλο Κρανιδιώτη για την παρέμβασή του στο Ευρωκοινοβούλιο για την Κύπρο.

«Είναι ανεπίτρεπτο η Κύπρος, ένα κράτος της Ευρωπαϊκής Ενωσης να κατέχεται από ξένα στρατεύματα» ήταν η παρέμβαση του κ. Γλέζου στο Ευρωκοινοβούλιο.

«Από όσα υποσχέθηκε να κάνει ο Σουλτς το ένα εκατοστό μονάχα να κάνει θα είναι κέρδος» είπε ο κ. Γλέζος. «Υπάρχει μεγάλη απόσταση από τα λόγια στην πράξη», τόνισε.

«Ο Σουλτς υποσχέθηκε και του πουλιού το γάλα. Υποσχέθηκε τα πάντα. Και όταν ζήτησε την ψήφο της ομάδας των αριστερών, είπε ότι θα κάνει, θα κάνει, θα κάνει».

«Μπορεί να μην έχουμε τη δύναμη την αριθμητική μέσα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο όμως έχω διαπιστώσει πως είναι άλλη η βούληση των λαών και άλλη η βούληση των ευρωβουλευτών» συμπλήρωσε ο κ. Γλέζος.


Πηγή: tanea.gr