Στροφή προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ ζητεί ο Κ. Σκανδαλίδης

Αποστάσεις από την πρόταση του Ευάγγελου Βενιζέλου για ιδρυτικό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ τον Οκτώβρη, παίρνει ο βουλευτής και πρώην υπουργός, Κώστας Σκανδαλίδης. 
 
Ο κ. Σκανδαλίδης μάλιστα διαμηνύει πως «κανένας από μόνος του δεν νομιμοποιείται να αποφασίσει την τύχη ενός ιστορικού κόμματος».

Με άρθρο του στην εφημερίδα τα Νέα, τονίζει πως το ΠΑΣΟΚ οφείλει «επιτέλους έστω και τώρα» να μετεξελιχθεί σε κόμμα που φεύγει από την «ιδιοκτησιακή αντίληψη του κάθε αρχηγού ή φιλόδοξου στελέχους».

Σε αυτό το πλαίσιο, προτείνει η Ελιά να συγκροτηθεί ως «σύμπραξη όμορων πολιτικών δυνάμεων» με κύριο στόχο την προοδευτική συνεργασία.

Να μπει οριστικό τέλος στον ιστορικό συμβιβασμό με τη δεξιά

Ο κ. Σκανδαλίδης, ζητά να μπει οριστικό τέλος στον «ιστορικό συμβιβασμό με τη Δεξιά» στις επερχόμενες εκλογές και να ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας με όλες τις δυνάμεις του χώρου, «συμπεριλαμβανομένων και των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ».

Τονίζει επίσης, πως θα πρέπει το ΠΑΣΟΚ, να «σεβαστεί την αυτονομία» της ΔΗΜΑΡ, του Ποταμιού, των Οικολόγων «και κάθε άλλης πολιτικής κίνησης ή πρωτοβουλίας χωρίς να καταφεύγει σε μικρόψυχους εισοδισμούς».

Πηγή: naftemporiki.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02/06/2014 - 13:42