Γ. Σακελλαρίδης: "Η Ανοιχτή πόλη απέδειξε ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο"

«Σήμερα, ο λαός της Αθήνας έκανε τη δημοκρατική επιλογή του, η οποία είναι απολύτως σεβαστή. Θέλω να συγχαρώ το Γιώργο Καμίνη κι εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα θητεία του» δήλωσε ο Γ. Σακελλαρίδης.
Ο επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης τόνισε ότι η παράταξή του απέδειξε ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. «Δώσαμε έναν αγώνα με πάθος κι έμπνευση, χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στα πιστεύω και τις αξίες μας. Αποδείξαμε τη δύναμη της συλλογικότητας. Αποδείξαμε ότι μια αριστερή αυτοδιοικητική πρόταση μπορεί να έχει μαζική απήχηση και να νικήσει» πρόσθεσε.

Ο Γ. Σακελλαρίδης ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Ανοιχτής Πόλης που δούλεψαν επί μήνες στις γειτονιές της Αθήνας αλλά και όσους και όσες συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο, καθώς και τους ψηφοφόρους που τους τίμησαν, ιδιαίτερα «όσους έκαναν την υπέρβαση στο δεύτερο γύρο».

«Τα επόμενα πέντε χρόνια, από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα στο πλευρό όλων των πολιτών της Αθήνας, για το δικαίωμα τους για αξιοπρεπή διαβίωση σε μια ανθρώπινη πόλη. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για μια Αθήνα της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης» κατέληξε.
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26/05/2014 - 00:50