Μάριος Στρόφαλης: Στηρίζω Σακελλαρίδη στο δεύτερο γύρο Mε δήλωσή του ο Μάριος Στρόφαλης, που στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών κατέθηκε ως επικεφαλής των "Αθηναϊκών Πολιτιστικών Δικτύων", τονίζει τα ακόλουθα:

«Τα Αθηναϊκά πολιτιστικά δίκτυα ευχαριστούν όλους όσους στήριξαν και στηρίζουν το όραμα της πολιτιστικής ανάπτυξης της Αθήνας. Ευχαριστούμε όλους εκείνους που μας ψήφισαν ή υποστήριξαν με τον οποιοδήποτε τρόπο.

Όσον αφορά τις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής 25 Μαΐου, τα Αθηναϊκά πολιτιστικά δίκτυα υπηρετώντας τις πολιτισμικές αξίες, άρα και την ελεύθερη βούληση, δεν χειραγωγούν και δεν κατευθύνουν συνειδήσεις και ψήφους. Τόσο τα στελέχη όσο και οι φίλοι των δικτύων θα αποφασίσουν και θα εκφραστούν κατά βούληση.

Εντός αυτής της λογικής,  εγώ προσωπικά, ο υπογράφων, Μάριος Στρόφαλης, υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, καθοδηγούμενος από την ηθική μου, θα συνεχίσω να αποδοκιμάζω τις πολιτικές του νυν Δημάρχου για τα σοβαρά θέματα που στο παρελθόν έχω θίξει και θα στηρίξω τον υποψήφιο της Ανοιχτής Πόλης Γαβριήλ Σακελλαρίδη..»
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54