Στηρίζουμε το Ride4Women - Την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 10 το πρωί ξεκινάνε το ταξίδι της ενημέρωσης με τα ποδήλατα τους από την Αθήνα στο Γκρατς της Αυστρίας

Η «Ride4Women» είναι η πρωτοβουλία μιας ομάδα ιατρών, γυναικολόγων ογκολόγων, από την Ευρώπη, που μέσω της ποδηλασίας μακρινών αποστάσεων στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση αλλά και στην εκπαίδευση του κοινού πάνω στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου τραχήλου της μήτρας.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 10 το πρωί στο Πάρκο Ελευθερίας,απέναντι από το Γ.Ν. Αλεξάνδρα, ξεκινάνε το ταξίδι της ενημέρωσης με τα ποδήλατα τους από την Αθήνα στο Γκρατς της Αυστρίας.

Διαβάστε περισσότερα παρακάτω και διαδόστε το!Ας τρέξουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο!

Η «Ride4Women» είναι η πρωτοβουλία μιας ομάδα ιατρών, γυναικολόγων ογκολόγων, από την Ευρώπη, που μέσω της ποδηλασίας μακρινών αποστάσεων στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση αλλά και στην εκπαίδευση του κοινού πάνω στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου τραχήλου της μήτρας.


Την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 10 το πρωί στο Πάρκο Ελευθερίας, απέναντι από το Γ.Ν. Αλεξάνδρα, ξεκινάνε το ταξίδι της ενημέρωσης με τα ποδήλατα τους από την Αθήνα στο Γκρατς της Αυστρίας.


9 Eυρωπαικές πόλεις,
1537 χιλιόμετρα διαδρομής με ποδήλατα
με την συνδρομή 200 και πλέον γιατρών και επαγγελματιών υγείας αλλα και πλήθος απλών ανθρώπων!Πάρτε τα ποδήλατα σας ή και χωρίς αυτά και ελάτε μαζί μας να τους συμπαρασταθούμε σε αυτή τους την προσπάθεια.
Φέρτε τα παιδιά σας! Τους φίλους σας!Να ενημερωθείτε,
να υποστηρίξετε την δράση,
να βοηθήσετε στην ενημέρωση του κοινού!Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία του Συλλόγου Κ.Ε.Φ.Ι. Αθηνών και της Α’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Τμήμα Γυναικολογικής Ογκολογίας, του Γ.Ν.Αλεξάνδρα.

περισσότερα

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54