Η ΕΡΤ στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με ολοήμερο αφιέρωμα την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου

Ολοήμερο αφιέρωμα για την προβολή των δράσεων του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τα 23 χρόνια δράσης του πανελλαδικά, πραγματοποιεί η ΕΡΤ με εκτενείς αναφορές και θεματικές ενότητες σε όλες τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου.

Τηλεόραση

Με ζωντανές συνδέσεις από όλα τα σημεία της Ελλάδας και προσκεκλημένους στο στούντιο επιστήμονες, εθελοντές και ανθρώπους από κάθε τομέα του δημόσιου βίου, η ΕΡΤ1 θα ενημερώσει τους Έλληνες πολίτες για την 23ετή και πολυσχιδή δράση του οργανισμού.

Το τηλεοπτικό αφιέρωμα της ΕΡΤ1 θα κορυφωθεί στις 22.00 με μία ειδική εκπομπή.

Ραδιόφωνο

Ταυτόχρονα, η Ελληνική Ραδιοφωνία συμμετέχει με ολοήμερο αφιέρωμα στη δράση για την ενίσχυση του «Χαμόγελου». Από νωρίς το πρωί, τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ τροποποιούν το πρόγραμμά τους και παρουσιάζουν την ιστορία, τις δράσεις, τα προσωπικά βιώματα, τους εθελοντές, τους εργαζόμενους, που επί 23χρόνια «γράφουν» την πορεία του οργανισμού.

Τρόποι στήριξης από άτομα και επιχειρήσεις

 -στέλνοντας ένα μήνυμα στο 19810 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ (χρέωση 2,48 με ΦΠΑ)

-κάνοντας μία κλήση στο 19810 από σταθερό (χρέωση: από σταθερό 2,60 ευρώ με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας από κινητό 2,48 ευρώ με ΦΠΑ)

-κάνοντας μια δωρεά σε κάποιον από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του οργανισμού

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» καλεί τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά να προβούν σε κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς που τηρεί ο οργανισμός. Οι δωρεές θα προβληθούν κατά τη διάρκεια έκτακτης εκπομπής που θα προβάλλει η ΕΡΤ1 από τις 22.00 έως τη 1 π.μ. Για τη συμμετοχή της επιχείρησής του μπορεί κανείς να ενημερώσει το Τμήμα Εξεύρεσης Πόρων του Οργανισμού στο 2103306140 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54