Εργατικό Κέντρο Λαυρίου: νέα αλληλεγγύη για πυρόπληκτους

Ολόκληρη η ανακοίνωση κάλεσμα αλληλεγγύης, για τους πυρόπληκτους, από το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου:


Συναδέλφισσες-οι, η διοίκηση του Ε.Κ.Λ.-Α.Α χαιρετίζει την έως τώρα συγκλονιστική αλληλεγγύη που έμπρακτα έχουν δείξει Εργατικά Κέντρα, Συνδικάτα, Σωματεία, Αυτοαπασχολούμενοι, Σύλλογοι Γυναικών, άλλοι φορείς του κινήματος αλλά και μεμονωμένα απλός λαϊκός κόσμος, προς τους πυρόπληκτους της τραγικής φωτιάς, ιδιαίτερα, στην Ανατολική Αττική.

Επειδή τα φώτα, σιγά-σιγά, αρχίζουν και σβήνουν, και η πυρόπληκτοι μένουν μόνοι με τα τεράστια προβλήματά τους, ως Εργατικό Κέντρο δηλώνουμε ότι θα σταθούμε, με όλες μας τις δυνάμεις, δίπλα τους.

Για τον λόγο αυτό καλούμε για μια ακόμα φορά τους φορείς του εργατικού κινήματος να δείξουν την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή τους στους πυρόπληκτους που δοκιμάζονται, και από την ανυπαρξία, των κρατικών δομών.

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου- Ανατολικής Αττικής θα συνεχίσει και θα εντείνει το επόμενο διάστημα τις παρεμβάσεις, προς την κυβέρνηση την περιφέρεια και τις τοπικές δημοτικές αρχές, για την ανακούφιση των πυρόπληκτων και σε αυτόν τον αγώνα καλούμε όλο τον λαό της περιοχής.

Τα είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται άμεσα είναι τα παρακάτω:   
   
Νερά( μικρά) – Όσπρια- Ζυμαρικά- Ντοματοπολτοί- Καφέ – Ζάχαρη
Χυμοί και Γάλα ( διαρκείας)- Λάδι (ελαιόλαδο)- Χαρτί (Κουζίνας, Υγείας)- Πετσέτες- Κουβέρτες
Σαπούνι ( Σώματος, Μαλλιών, Χεριών) VETTEX- Σφουγγάρια για πιάτα- Απορρυπαντικά
Σκούπες- Σκουπόξυλα- Φαράσια- Σφουγγαρίστρες- Λάμπες απλές Ε27 και ντουί
Μάσκες πολλαπλών χρήσεων-Μεταλλικά φαράσια- Σκληρές σκούπες-Τσουγκράνες- Φτερά
Σακούλες μαύρες αντοχής- Λάστιχα κήπου- ψαλίδια κήπου   

Η συλλογή τους θα γίνεται καθημερινά στο στέκι αλληλεγγύης του Ε.Κ.Λ.-Α.Α στην Αγία Μαρίνα Νέας Μάκρης (Λεωφόρο Μαραθώνος 33) Τ.Κ 19005  και κατά τις νέες ώρες λειτουργίας: 10-1 το πρωί και 5-8 το απόγευμα.    
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54