Η ομάδα παραγωγών – καταναλωτών “Αμάλθεια” προσκαλεί όλους τους ενεργούς πολίτες

Η ομάδα παραγωγών – καταναλωτών “Αμάλθεια” προσκαλεί  

όλους τους ενεργούς πολίτες  στη δημιουργία δικτύου, στο οποίο όλοι μπορούν να συνεισφέρουν ανάλογα με τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους και όλοι μπορούν να εισπράξουν προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από το δίκτυο.

Σε μια εποχή που οι διαθέσιμοι πόροι για την επιβίωση μειώνονται συνέχεια  και  η εργασία αποτελεί για πολλούς άπιαστο όνειρο,  η αυτό-οργάνωση των ενεργών πολιτών μέσα από δίκτυα παραγωγών  - καταναλωτών αποκτά όλο και μεγαλύτερη σημασία για μια ζωή με προσφορά – κάλυψη αναγκών – αξιοπρέπεια.

 Η εμπειρία από αντίστοιχες πρωτοβουλίες στην Γαλλία , Αγγλία και κυρίως στην Αργεντινή τον καιρό της κρίσης της δείχνει ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο όταν οι άνθρωποι αποφασίσουν να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους και να απεγκλωβιστούν από οτιδήποτε τους κρατά στην εξάρτηση και στην απάθεια.

 Ελάτε να γνωρισθούμε και να ενημερωθούμε για τις δυνατότητες που μας προσφέρει η δικτύωση παραγωγών – καταναλωτών μέσα στα πλαίσια της αλληλέγγυας οικονομίας.

Όσοι ενδιάφερεστε μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον γεωπόνο της ομάδας, ΠΑΝΤΕΛΗ ΡΙΤΣΟ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
     
     
Η Ομάδα Παραγωγών – Καταναλωτών « ΑΜΑΛΘΕΙΑ» είναι μία ανοιχτή συλλογικότητα προς κάθε ενεργό πολίτη που εμπνέεται από το τρίπτυχο δημιουργία - αλληλεγγύη – αυτοοργάνωση.

Σκοπός της Ομάδας είναι η συλλογική αγορά προϊόντων κατά το οποίο καταναλωτές συνεργάζονται με σκοπό την αγορά τροφίμων, υπηρεσιών και άλλων προϊόντων απευθείας από τους παραγωγούς σε μια συμφωνημένη τιμή , δίκαιη και για τα δύο μέρη.

Τα μέλη της Ομάδας ενημερώνονται σε εβδομαδιαία βάση για τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα και υπάρχει η δυνατότητα να ενημερώσουν τα άλλα μέλη για προϊόντα ή υπηρεσίες που μπορούν να προσφέρουν και οι ίδιοι, όποια κι’ αν είναι αυτά.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54