Δήμος Μαρκόπουλου: «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους 2014-2015» και στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Άλλη μια χρονιά που ο Δήμος Μαρκόπουλου υλοποίησε το πρόγραμμα «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους» και η τελετή λήξης συνδυάζεται με ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου:


Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», σας προσκαλούν και φέτος, με μεγάλη χαρά, στην Εκδήλωση Λήξης του Προγράμματος «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους 2014-2015» του Δήμου μας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015 και ώρα 7:00 μ.μ., στο Κλειστό Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου!

Στα πλαίσια της ανάδειξης, δύο από τις σημαντικότερες αξίες - του Αθλητισμού και του Πολιτισμού - στην περιοχή μας, η Δημοτική Αρχή θεωρεί αυτονόητη υποχρέωσή της, την συνέχιση των Πολιτιστικών και Αθλητικών δραστηριοτήτων του Δήμου μας και τις επόμενες χρονιές, αφού η συμμετοχή σε αυτές ήταν μαζική, για τρίτη συνεχή χρονιά!

Σκοπός είναι η ανάδειξη του καλύτερου δυνατού εαυτού μας, μέσα από τον σεβασμό, την πειθαρχία, την δημιουργικότητα και την συνεργασία που επιδεικνύουμε, διά των Αθλητικών & Πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Στην είσοδο του Σταδίου, θα πραγματοποιηθεί συλλογή τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας, που συνεχίζει αδιάκοπα, να στηρίζει οικογένειες που έχουν ανάγκη. Σας παρακαλούμε να στηρίξετε και εσείς με τη σειρά σας, αυτή τη μεγάλη μας προσπάθεια!

 

Σας περιμένουμε όλους!

 

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

 

ο Πρόεδρος                        η Αντιδήμαρχος                                     ο Δήμαρχος      

     του Ν.Π.Δ.Δ.                 Αθλητισμού, Πολιτισμού,                  Μαρκοπούλου Μεσογαίας     

«Βραυρώνιος»                Παιδείας & Κοιν. Πρόνοιας

 

     Νικόλαος Χρ. Ορφανός         Μαρία Ν. Κιμπιζή                          Σωτήρης Ι. Μεθενίτης
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54