Οργή και Αγανάκτηση από το Ε.Κ.Η. για τα αποθεματικά των ταμείων

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου με ανακοίνωσή του: "εκφράζει την αγανάκτηση του καταδικάζοντας την πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της Κυβέρνησης, που βάζει χέρι στα αποθεματικά Δήμων, Περιφερειών και μια σειρά φορέων ‘’ ανοίγοντας ‘’ το δρόμο ακόμη και των ήδη λεηλατημένων αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων .

Μια πράξη που θα φέρει "ντόμινο" αρνητικών εξελίξεων στην Εθνική Οικονομία, με αύξηση της ύφεσης και της Ανεργίας αφού οι συνέπειες της θα είναι τραγικές ( έλλειψη ρευστότητας Δήμων, Περιφερειών και του Συνόλου του Τραπεζικού Συστήματος   πάγωμα Δημοσίων Έργων, Στάση Πληρωμών Δήμων κλπ.).

Παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις - θέσεις της σημερινής Κυβέρνησης , βλέπουμε να προχωρεί σε μια αντισυνταγματική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, αγνοώντας τη Βουλή των Ελλήνων αλλά και την ίδια τη Δημοκρατία, χωρίς προηγουμένως να υπάρξει ουδεμία διαβούλευση.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου θα σταθεί πλάι στους φορείς του Νομού μας έτσι ώστε να μην εφαρμοστεί αυτή η μονομερής απόφαση, καθώς πέρα της ωμής κατάλυσης της Δημοκρατίας δημιουργεί σοβαρές και πολλαπλές επιπτώσεις στην Τοπική Οικονομία".

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54