Ανοίγει από αύριο για τους άστεγους το κλειστό Γυμναστήριο του Ρουφ Φωτογραφία αρχείου

Έκτακτα μέτρα από τον Δήμο Αθηναίων για το ψύχος

Σε πλήρη ετοιμότητα τίθενται οι υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων για την υποστήριξη των αστέγων, λόγω των προγνώσεων για σημαντική επιδείνωση των καιρικών φαινομένων την ερχόμενη εβδομάδα.
 
 
Από τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου όλο το 24ωρο
  • Θα παραμείνει ανοιχτό το Κλειστό Γυμναστήριο του Ρουφ (Πειραιώς & Εχελιδών 69), προκειμένου να φιλοξενήσει άστεγους συμπολίτες μας και ευπαθείς ομάδες. 
  • Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (Σοφοκλέους και Πειραιώς 35).
Επίσης έχουν συγκροτηθεί κλιμάκια του ΚΥΑΔΑ και των 16 συνεργαζόμενων φορέων και οργανώσεων (ΟΚΑΝΑ, ΚΕΘΕΑ EXELIXIS, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, PRAKSIS, PROTEKTA, Γιατροί Χωρίς Σύνορα, ΚΛΙΜΑΚΑ, Σύμμαχοι Υγείας, Γιατροί του Κόσμου, Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, EMFASIS, Κέντρο Ζωής, Θετική Φωνή, ΣΦΕΑ-ΕΜΕ κ.α), προκειμένου, όπου χρειαστεί να προβούν σε επί τόπου παρεμβάσεις, μοιράζοντας κουβέρτες και τρόφιμα σε αστέγους συμπολίτες μας και με τη συνοδεία γιατρών και κοινωνικών λειτουργών θα ενημερώνουν, όσους το επιθυμούν, να μεταφερθούν στον θερμαινόμενο χώρο του Ρουφ.

Γραμμή επικοινωνίας με τους δημότες για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης καθ' όλη τη διάρκεια του 24ωρου στον τηλεφωνικό αριθμό 1595.
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 08/02/2015 - 19:25