Συνδικάτο ΟΤΑ: Στάση εργασίας Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου και συγκέντρωση στα δικαστήρια

Κάλεσμα για συμμετοχή στη στάση εργασίας της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου 11:30 έως τέλος ωραρίου και στη συγκέντρωση 12.00 στα δικαστήρια, απευθύνει το Συνδικάτο εργαζομένων Α΄ και Β΄ βαθμού Αυτοδιοίκησης Περιφέρειας Αττικής:

"Στα δικαστήρια ξανασέρνονται συνδικαλιστικά στελέχη της ΠΟΕ ΟΤΑ ανάμεσα τους και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ αυτή τη φορά με το αιτιολογικό ότι προκάλεσαν ρύπανση του περιβάλλοντος σε μια σειρά περιοχές εξ’ αιτίας των πολυήμερων κινητοποιήσεων τον Οκτώβριο του 2011.

Μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί το γεγονός  ότι σε ένα μήνα τα ίδια συνδικαλιστικά στελέχη θα ξαναπεράσουν τις πόρτες των δικαστηρίων.

Σήμερα που οι εργαζόμενοι βιώνουν στο πετσί τους τις συνέπειες από τη βαρβαρότητα  των αντιλαϊκών μέτρων, έχουν να αντιμετωπίσουν και τον αυταρχισμό από τους υπερασπιστές των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων που προσπαθούν μάταια να τρομοκρατήσουν και  να εκφοβίσουν όλους αυτούς που παλεύουν  ώστε να μη περάσει αναίμακτα η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μια πολιτική που στο επίκεντρο της δεν έχει τους εργαζόμενους και τα συμφέροντα τους αλλά τη διασφάλιση της κερδοφορίας  του μεγάλου κεφαλαίου.

Γνωρίζουν όμως πολύ καλά ότι οι εργαζόμενοι ούτε τρομοκρατούνται από τις μηνύσεις, ούτε φοβούνται από τα δικαστήρια αντιθέτως ατσαλώνονται ακόμα περισσότερο.

Η Διοίκηση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ καλεί όλους  τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ τη Παρασκευή 6-2-2015 από τις 11:30 μέχρι το τέλος ωραρίου αλλά να δώσουν και δυναμικό παρών στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 στα δικαστήρια (κτήριο 2, αίθουσα 6)".  

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54