Εφημερίδα Κέρδος: Αντιμέτωπος με μήνυση ο Λιακουνάκος - Την Τετάρτη η εκδίκαση της αίτησης πτώχευσης

Eνημέρωση από τους απλήρωτους εργαζόμενους:

Aντιμέτωπος με σωρεία βαρύτατων ποινικών αδικημάτων βρίσκεται ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος. Τόσο ο ίδιος, όσο και μέλη της διοίκησης της εφημερίδας “Κέρδος” θα πρέπει να αντικρούσουν τις κατηγορίες για κακουργηματική εκβίαση, ηθική αυτουργία σε κακουργηματική απάτη, απόπειρα κακουργηματικής απάτης, ηθική αυτουργία σε απόπειρα απάτης επί δικαστηρίω, ηθική αυτουργία σε ψευδορκία μάρτυρα και για δολία χρεοκοπία.

Τη μήνυση κατέθεσε εκ μέρους εργαζομένων της εφημερίδας ο ποινικολόγος Νίκος Αντωνιάδης στον εισαγγελέα πρωτοδικών κ. Σπύρο Παππά. Υπενθυμίζεται ότι ο Θωμάς Λιακουνάκος έχει αφήσει απλήρωτους (κάποιους )από το Μάρτιο 2013 (και άλλους) από τον Απρίλιο 2013 τους εργαζομένους της εφημερίδας, ενώ έχει προβεί και σε μονομερείς μειώσεις που κρίθηκαν τελεσιδίκως παράνομες από τη Δικαιοσύνη.

Την ερχόμενη Τετάρτη (4 Φεβρουαρίου) θα εκδικαστεί στην Ευελπίδων και το αίτημα πτώχευσης που έχει υποβάλει η Κέρδος Εκδοτική ΑΕ, ευελπιστώντας να... μηδενίσει τις οφειλές προς τους εργαζομένους, χωρίς να τους έχει καταβάλει μία!

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54