Εργατική διαδήλωση και συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες της απεργίας (28/12) με αφορμή τα γεγονότα στον ΙΑΝΟ

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου Χάρτου Αττικής και τo Συντονιστικό Δράσης ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας και τα «απελευθερωμένα» ωράρια καλούν σε εργατική διαδήλωση την Πέμπτη 8/1/15, 6μμ, στο Πνευματικό Κέντρο και σ συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες της απεργίας της Κυριακής 28 Δεκέμβρη 2014 στον κλάδο του βιβλίου, την Παρασκευή 9/1/15, 9πμ, Δικαστήρια Ευελπίδων.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους: «Συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τον αγώνα μας

ενάντια στην καταστολή και την ποινικοποίηση των εργατικών αγώνων και της συνδικαλιστικής δράσης ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας ενάντια στη συνολική επίθεση κυβέρνησης κι εργοδοτών προς τον κόσμο της εργασίας.

ΑΜΕΣΗ ΠΑΥΣΗ ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗΣ

στους 7 συλληφθέντες συναδέλφους μας από την απεργιακή περιφρούρηση στον Ιανό και την συγκέντρωση αλληλεγγύης στο ΑΤ Ακροπόλεως, στην απεργία της Κυριακής 28 Δεκέμβρη 2014 στον κλάδο του βιβλίου

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ: Πέμπτη 8/1, 6μμ, Πνευματικό Κέντρο (Σόλωνος & Ασκληπιού)

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ: Παρασκευή 9/1, 9πμ, Δικαστήρια Ευελπίδων

Καλούμε τα εργατικά σωματεία, τις εργατικές συλλογικότητες, τους αλληλέγγυους/ες συναδέλφους/ισσες μας και όλο τον κόσμο του αγώνα να στηρίξουν τις κινητοποιήσεις μας αυτές με την παρουσία τους και με σχετικές ανακοινώσεις/ψηφίσματα. Πολύ σύντομα θα αποστείλουμε και σχετικό κάλεσμα σε μια κοινή σύσκεψη, προκειμένου να συζητήσουμε πάνω στην υπόθεση αυτή και να σχεδιάσουμε την από κοινού απάντησή μας και τη συνέχιση του αγώνα μας».

H επόμενη -έκτακτη- συνέλευση του Συντονιστικού δράσης ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας και τα «απελευθερωμένα» ωράρια έχει οριστεί για την Δευτέρα 5/1 στις 8μμ στα γραφεία του ΣΥΒΧΑ. 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54