ΕΡΤ–Gate : Πάνε για μονιμοποίηση τα («δικά τους») παιδιά της ΔΤ

Όποιος θεωρεί πως ζούμε σε Δημοκρατία ας αλλάξει καλύτερα πλευρό… Καθεστωτικοί διοικούν και μάλιστα με σκέτο μαστίγιο, δίχως καρότο. Και ετοιμάζονται να «βολέψουν» λίγο πριν τις αναμενόμενες πολιτικές εξελίξεις, ξανά, τα «δικά τους παιδιά», στην προκειμένη τους συμβασιούχους της ΔΤ, ακολουθώντας τις πρακτικές των προηγούμενων 30 ετών.

Απολύτως τίποτα δεν συμβαίνει στην τύχη!
Αρχικά ΜΑΤ στα Πανεπιστήμια, τώρα ο Αντιπρύτανης του ΑΠΘ και Πρόεδρος της Φιλοσοφικής Σχολής ΓιάννηςΤζιφόπουλος δηλώνει ευθαρσώς:
«Πρέπει να φασιστοποιηθούμε όσοι είμαστε σε θέση εξουσίας. Γιατί δεν βλέπω να αλλάζει αλλιώς ο Έλληνας. Αν παραφέρεσαι να τρως μια σφαλιάρα για να συμμαζεύεσαι όπως γίνεται στη Γερμανία, στον Καναδά, στην Αυστραλία και σε όλες τις σοβαρές χώρες του κόσμου. Δεν μπορούμε να ψηφίζουμε νόμους και να μην τους τηρούμε».


Adolf φίλε μου, συγνώμη αδελφέ μου ήθελα να πω, έχω ιδέα για το επόμενο επίπεδο. Είναι ναι δύο σε ένα. Πετάς από ένα ΜΑΤατζή σε κάθε αίθουσα και απολαμβάνεις: Από τη μία άμεση επιβολή της τάξης σε κάθε παρεκτροπή οιουδήποτε θρασιμιού, από την άλλη επιμόρφωση του ΜΑΤατζή (Αν, λέμε αν, μπορεί να εισχωρήσει οτιδήποτε στο κεφάλι του).

Πετάει τη μπόμπα… Όλοι ασχολούνται (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ) με τις δηλώσεις και την καταγγελία του συλλόγου φοιτητών.Βολεύουν ξανά τα «δικά τους παιδιά»;

Ταυτόχρονα, στη Βουλή των Ελλήνων σε νομοσχέδιο του Λοβέρδου (βλ. λίγο το άρθρο 74 του Συντάγματος, στα σχετικά με τις τροπολογίες. Γηπεδικά αυτό το άρθρο παραπέμπει στα ΠΑΟΚια και στο σύνθημα: Στα αρχ… μας οι μπάτσοι και οι κάμερες, όσον αφορά στην τήρησή του από Βουλευτές του Κοινοβουλίου) περνά τροπολογία για το Πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΤ με τίτλο: «Ρυθμίσεις για τη ειδική διαχείριση της περιουσίας της καταργηθείσας ΕΡΤ Α.Ε.».

Με χρονικό ορίζοντα δύο μηνών εκκίνησε το πρόγραμμα για το μεταβατικό σχέδιο της Δ.Τ. Αισίως, οι ενοικιαζόμενοι από το Υπουργείο Οικονομικών θα φτάσουν κατά περίπτωση τους 22 μήνες (!) συνεχούς απασχόλησης, αφού οι συμβάσεις τους ανανεώθηκαν μέχρι τον Ιούνιο του 2015!

Σκέφτηκε άραγε κανείς να τους μονιμοποιήσει εκ νέου με το διάταγμα Παυλόπουλου; Λέω εγώ τώρα, ιδέες ρίχνω. Μην σας φαίνεται τρελό αυτό το σκεπτικό.

Αναλογιστείτε πως για όποια ενέργεια πρώην ή μετέπειτα προβούν οι ειδικοί διαχειριστές είναι απολύτως νόμιμη ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ.

Παραγγελία για… 50 τόνους κωλόχαρτο

Λέω εγώ τώρα ότι ο πρόεδρος τρελάθηκε, κατά τη λαϊκή ρήση: Το αφεντικό τρελάθηκε… Γίνεται παραγγελία για 10 χιλιάδες τουαλέτες, 50 τόνων κωλόχαρτου (διότι θα πέσει πολύ χέσιμο το επόμενο διάστημα), 100 τόνων υγρού σαπουνιού κτλ. Ο President είναι απόλυτα νόμιμος. Δεν τον ακουμπά τίποτα. Κι ας είναι ακόμα και κουμπάροι του οι προμηθευτές.

Προσωπικά τους βγάζω το καπέλο καθώς οφείλει να τους αναγνωρίσει κανείς πως, αφενός, όταν ξεκινούν κάτι το πάνε μέχρι τέλους, αφετέρου, δύνανται να το πράξουν και το πράττουν.

Στο Link που ακολουθεί ο Νίκος Μιχαλίτσης και ο Κώστας Εφήμεροςκαταγράφουν τις, ουκ ολίγες, παρανομίες της τροπολογίας.

http://www.thepressproject.gr/article/69556/Autoamnisteuontai-gia-ta-egglimata-tis-ERT

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΟΚ ΔΕΟΣ.

Το: «Ως πότε;» είναι ένα ερώτημα… Αυτό που πραγματικά με φοβίζει όμως, είναι η απάντηση στο ερώτημα: Ως που μπορούν να φτάσουν;

Αφενός, διότι θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η πρώτη φορά που θα χάσει το λεγόμενο κατεστημένο, αφέτερου, διότι απέναντι τους έχουν, όπως όλα δείχνουν, πολίτες – «ζόμπι».


του Νίκου Κορόβηλα
πηγή:http://www.nez.gr/

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14/06/2013 - 23:54