Αποφυλακίστηκε η Αρετή Τσοχατζοπούλου

Αποφυλακίστηκε λίγο πριν τις 14.30 η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή, μετά από δυόμισι χρόνια στη φυλακή, για τη γνωστή υπόθεση των εξοπλιστικών. «Θέλω να γυρίσω στα παιδιά μου, ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω» δήλωσε στους δημοσιογράφους.
Η κ. Τσοχατζοπούλου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, αρνήθηκε να σχολιάσει την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης που είχε υποβάλει και η σύζυγος του πατέρα της, Βίκη Σταμάτη.

Την Τρίτη το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης της κόρης του Άκη Τσοχατζόπουλου, επιβάλλοντάς της τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα και χρηματική εγγύηση 30 χιλιάδων ευρώ, παρά το ότι ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος είχε την άποψη ότι δεν πρέπει να της επιβληθεί εγγύηση από τη στιγμή που «έχει επιστρέψει όλα τα ακίνητα και δεν έχει ούτε ευρώ».

Αντίθετα, οι δικαστές του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, αποφάσισαν ομόφωνα να απορριφθεί για τέταρτη φορά η αίτηση αποφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη, που έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών.

Πηγή: naftemporiki.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 28/11/2014 - 17:47